Contact

Kennismakingscafé GroBusiness [online]

dinsdag 07 september Vanuit het netwerk

Heeft u een administratie- of advieskantoor en heeft u klanten in de provincie Groningen? Dan kan GroBusiness wellicht meerwaarde bieden voor u en uw klanten. Eens kennismaken? Schuif dan aan bij het Kennismakingscafé van GroBusiness op dinsdag 7 september!

Praktische informatie
Dinsdag 7 september, 15.30 tot 16.30 uur.
Online.

Over GroBusiness
GroBusiness is in april 2021 gestart. Onze specialisten weten de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Onze meerwaarde ligt in het vinden en verbinden.

Programma
Op 7 september maken we graag kennis met administratie- en advieskantoren in de provincie Groningen. We bespreken met welke vragen u bij ons terecht kunt en waarvoor u uw klanten naar GroBusiness kunt doorverwijzen. Ook komt er een ondernemer aan het woord met een voorbeeld uit de praktijk.

Het is uitdrukkelijk niet onze rol om een deel van de werkzaamheden van tweedelijns ondernemersorganisaties en advieskantoren over te nemen. Als we elkaar weten te vinden kunnen we elkaar juist versterken, zodat we samen de ondernemers in Groningen nog beter verder kunnen helpen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness, via info@grobusiness.nl. Vermeld hierbij naam, de naam van het administratie- of advieskantoor en vestigingsplaats.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk