Contact

Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren

woensdag 01 februari Vanuit het netwerk

Organiseert u evenementen of activiteiten in de regio Waterland van Friesland (Gem. DFM & SWF), dan graag uw aandacht! Op 1 februari vanaf 19:30 organiseert VVV Waterland van Friesland de Kennisbijeenkomst Evenementenorganisatoren. Kom en laat u informeren door inspirerende sprekers met kennis en ervaring op het gebied van:

  • Vergunningen (incl. de nieuwe natuurwet) en veiligheid
  • Fondsenwerving en organisatie
  • Promotie en ticket service

Ook het team vergunningen van gemeente de Fryske Marren en gemeente Súdwest-Fryslan is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast gaat u in gesprek met elkaar over de grootste uitdagingen om in de huidige tijd een evenement te organiseren en kan er na afloop tijdens een borrel ervaringen en kennis worden uitgewisseld.

Datum en tijdstip: 1 februari 2023 vanaf 19.30 uur
Locatie: m.f.c. de Utherne, de Dassenboarch 25 in IJlst

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk