Contact

Jaarevent Smart Industry Hub Noord

maandag 31 mei Vanuit het netwerk Innovatie

Dit jaar wordt het Smart Industry jaarevent online gehouden tijdens de Dutch Technology Week van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni. Iedere dag organiseert één van de regio’s een sessie over een onderwerp dat alle ondernemers in Nederland aanspreekt. Hub Noord trapt af op maandag 31 mei met Mark Beumer als Dagvoorzitter.

Vanuit het Drentse bedrijf Getech in Westerbork vertellen drie ondernemers hoe zij uit de vele mogelijkheden van Smart Industry slimme keuzes maakten om hun bedrijf innovatiever en productiever te maken. Stertil, Proxcys en Getech gaan in op de manier waarop ze dat doen en over de ondersteunende rol die Smart Industry Hub Noord daarbij speelt. Aan bod komen onder andere het Smart Industry Assessment waarbij wordt gekeken naar de situatie van vandaag en naar de ambitie van ‘morgen’ ten aanzien van de Smart Industry transities. Deze sessie helpt helder te krijgen hoe en waar u kunt beginnen en wat de beste vervolgstappen zijn.

Het volledige programma vindt u hier.

Aanmelden doet u hier.

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk