Contact

Introductieworkshop: Maak van uw fabriek een Smart Factory

vrijdag 28 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kunt u ermee en hoe begint u eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie. Deze Workshops zijn gericht op bedrijven die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van digitalisering en Smart Industry.

Programma

Aan de hand van negen transformaties wordt u uitgelegd wat Smart Industry betekent. Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ uw bedrijf en welke stappen u kunt zetten. We bespreken ervaringen van collega-bedrijven met Digitalisering en Smart Industry. En tenslotte wordt toegelicht wat de Smart Industry Hub Noord voor uw bedrijf kan betekenen.

De Introductieworkshops worden verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord).

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Goed om te weten

De Introductie Workshop biedt een eerste oriëntatie op Smart Industry en digitalisering. Alle onderwerpen worden behandeld, maar wel op hoofdlijnen. Bekijk ons aanbod voor Webinars en Masterclasses waarin Smart Industry-thema’s verder worden uitgewerkt.

Er kunnen maximaal acht bedrijven deelnemen aan een Introductie Workshop, met één persoon per bedrijf.

De Introductieworkshop duurt 2 uur.

Investering

Deelname aan de Introductieworkshop is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk