Contact

Introductieworkshop: Maak van je fabriek een Smart Factory

vrijdag 28 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kunt u ermee en hoe begint u eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie. Deze Workshops zijn gericht op bedrijven die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van digitalisering en Smart Industry.

Programma

Aan de hand van negen transformaties wordt u uitgelegd wat Smart Industry betekent. Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ uw bedrijf en welke stappen u kunt zetten. We bespreken ervaringen van collega-bedrijven met Digitalisering en Smart Industry. En tenslotte wordt toegelicht wat de Smart Industry Hub Noord voor uw bedrijf kan betekenen.

De Introductieworkshops worden verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord).

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Goed om te weten

De Introductie Workshop biedt een eerste oriëntatie op Smart Industry en digitalisering. Alle onderwerpen worden behandeld, maar wel op hoofdlijnen. Bekijk ons aanbod voor Webinars en Masterclasses waarin Smart Industry-thema’s verder worden uitgewerkt.

Er kunnen maximaal acht bedrijven deelnemen aan een Introductie Workshop, met één persoon per bedrijf.

De Introductieworkshop duurt 2 uur.

Investering

Deelname aan de Introductieworkshop is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
SIH Noord
Introductiebijeenkomst: Masterclass Proces Control | Digital Twinning

Wilt u alles leren over Digital Twinning. En hoe u dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? Op 20 februari 2022 wordt gestart met de Masterclass Proces Control | Digital Twinning.

 

donderdag 20 januari Vanuit het netwerk
Water alliance
Waterlink 2022

WaterLink2022 is hét netwerkevenement voor de Nederlandse watertechnologiesector waar inspiratie, informatie en verbinding centraal staan.

 

woensdag 26 januari Vanuit het netwerk