Contact

Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

dinsdag 13 juni Vanuit het netwerk

Vier extra Smart Industry Workshops!

SIH Noord organiseert dit jaar 4 extra introductie Workshops. Dit zijn de laatste Workshops die we vanuit de Smart Industry Hub aanbieden, dus grijp je kans. Deelnemers beoordeelden eerdere Workshops met een 8,5! Deze workshop is op 13 juni, van 9.00u tot 11.30u en vindt plaats bij de NOM in Groningen.

De Workshops wordt opgezet op basis concrete productie-uitdagingen van de deelnemende bedrijven. We bespreken wat een Smart Factory is en aan de hand van een scan beoordelen waar je als bedrijf staat en welke stappen je kunt doorlopen. Tussendoor geven we aansprekende voorbeelden en tips.

Deze Workshops zijn uitsluitend bestemd voor productiebedrijven (maak- en procesindustrie) uit Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe), die nog géén Smart Industry Assessment hebben doorlopen. De Workshops worden gegeven door Anno Cazemier en Andre Harmens en vinden plaats bij de NOM in Groningen met maximaal 6 bedrijven per keer. Wil je eerst weten of deze Workshop geschikt voor je is? Neem dan contact op met Hans Praat via praat@nom.nl.

Kijk op de site van SIH-Noord voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk