Contact

Introductiebijeenkomst: Masterclass Proces Control | Digital Twinning

donderdag 20 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Wilt u alles leren over Digital Twinning. En hoe u dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? In februari 2022 wordt gestart met de Masterclass Proces Control | Digital Twinning. Tijdens deze online introductiebijeenkomst wordt het onderwerp verkend, het programma toegelicht en wordt uw specifieke wensen opgehaald zodat we dit kunnen verweven in het programma.

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass wordt u in vijf dagdelen meegenomen in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij. U wordt geïnspireerd aan de hand van praktijkvoorbeelden en geholpen om direct in uw eigen bedrijf stappen te zetten.

Leer van de beste vakspecialisten hoe u de (Data Driven) Operations Control van uw bedrijf naar de top brengt.

NB Weet u al zeker dat u hier mee aan de slag wilt binnen je organisatie? Geef je hier dan direct op voor de Masterclass in 2022.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering

Deelname aan deze bijeenkomst en de Masterclass is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Water alliance
Waterlink 2022

WaterLink2022 is hét netwerkevenement voor de Nederlandse watertechnologiesector waar inspiratie, informatie en verbinding centraal staan.

 

woensdag 26 januari Vanuit het netwerk
SIH Noord
Introductieworkshop: Maak van je fabriek een Smart Factory

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kunt u ermee en hoe begint u eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie.

 

vrijdag 28 januari Vanuit het netwerk