Contact

Introductiebijeenkomst: Masterclass Proces Control | Digital Twinning

donderdag 20 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Wilt u alles leren over Digital Twinning. En hoe u dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? In februari 2022 wordt gestart met de Masterclass Proces Control | Digital Twinning. Tijdens deze online introductiebijeenkomst wordt het onderwerp verkend, het programma toegelicht en wordt uw specifieke wensen opgehaald zodat we dit kunnen verweven in het programma.

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass wordt u in vijf dagdelen meegenomen in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij. U wordt geïnspireerd aan de hand van praktijkvoorbeelden en geholpen om direct in uw eigen bedrijf stappen te zetten.

Leer van de beste vakspecialisten hoe u de (Data Driven) Operations Control van uw bedrijf naar de top brengt.

NB Weet u al zeker dat u hier mee aan de slag wilt binnen je organisatie? Geef je hier dan direct op voor de Masterclass in 2022.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering

Deelname aan deze bijeenkomst en de Masterclass is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk