Contact

Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

maandag 06 februari Vanuit het netwerk

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

Wat weet jij over jouw operationele prestaties?
Meten is weten. Het is belangrijk om operationele prestaties op alle niveaus goed te monitoren. Maar hoeveel bedrijven werken er via een tijdrovende manier met Excel bestanden die dagelijks, wekelijks of maandelijks vertaald worden naar grafieken en MT informatie? En over welke KPI’s heb je het dan? Tijdens deze online introductiebijeenkomst Masterclass Performance control – Prestatiebewaking, verkennen we het onderwerp. Ook lichten we het programma toe en halen we jouw specifieke wensen op, zodat we dit kunnen verweven in het programma. In het voorjaar 2023 starten we met de Masterclass.

Over de Masterclass ‘Performance control – Prestatiebewaking’
Veel thema’s rondom prestatiebewaking komen aan bod tijdens deze Masterclass. Zijn de KPI’s bekend? Hoe wordt daarover gecommuniceerd en hoe wordt dat ingezet voor operationele verbeteringen? Komt het nieuws over hoe de fabriek loopt binnen via klanten of via de teamleider overleggen, die dagelijks plaats vinden? Of is er een systeem van online dashboards met realtime informatie? Op die manier kan iedereen in de fabriek alle informatie overal en actueel krijgen, mits je dat als bedrijf toestaat. Dan kan het MT elk moment de financiële KPI’s van de productie inzien. En wat gaat de toekomst brengen? Gaat die binnenkort nog een stap verder met een betaalbaar intelligent systeem? Die dan op basis van op gedane kennis de operationele performance zelf bijstuurt binnen de daarvoor gestelde bandbreedtes?

In de Masterclass komen de kennisinstellingen met de nieuwste ontwikkelingen. Ook laten de Solution Providers mooie voorbeelden uit de praktijk zien. Op basis van de vragen die er zijn bij de deelnemers zal er een boeiend en leerzaam programma gemaakt worden. Het gaat om een ééndaagse Masterclass.

Leer van de beste vakspecialisten hoe jij het monitoren van de prestaties van jouw bedrijf naar de top brengt en schrijf je nu in!

Doelgroep
Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op https://sih-noord.nl/agenda/introductiebijeenkomst-masterclass-performance-control-prestatiebewaking/

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht