Contact

Introductiebijeenkomst: Masterclass Data Driven Operations Control

woensdag 24 november Vanuit het netwerk Innovatie

Verkenning slim data gebruik in je organisatie

Wilt u alles leren over hoe u uw data gebruikt om Operations Control naar het volgende niveau te tillen? En hoe u dit snel en efficiënt toepast op uw eigen productiesituatie? In januari 2022 start Smart Industry Hub Noord met de Masterclass Data Driven Operations Control. Tijdens de online introductiebijeenkomst op woensdag 24 november wordt het onderwerp verkend, het programma toegelicht en worden uw specifieke wensen opgehaald zodat dit verweven kan worden in het programma.

Over de Masterclass Data Driven Operations Control

In deze digitale en data gedreven Masterclass laten ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van Operations Control u zien hoe dit in de praktijk werkt. Aan de hand van real-life voorbeelden ontdekt u hoe next level (als u data het toelaat: AI-based) planning en aansturing een belangrijke en data gedreven bijdrage leveren aan een Smart Factory.

Tijdens de Masterclass gaat u in een digitale en inspirerende workshop aan de slag met uw eigen productiesituatie. U ziet en ervaart hoe andere experts de laatste technologieën inzetten op verschillende vraagstukken wat betreft Operations Control. U leert bijvoorbeeld hoe u ervoor zorgt dat de planning in uw organisatie in real-time én beide kanten op werkt. En omdat het uw eigen situatie betreft zijn de resultaten hiervan direct toepasbaar!

Leer van de beste vakspecialisten hoe u de (Data Driven) Operations Control van uw bedrijf naar de top brengt.

NB: Weet u al zeker dat u hier mee aan de slag wilt binnen uw organisatie? Geef u hier dan direct op voor de Masterclass in 2022.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst en de Masterclass is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie. Op basis van uw inschrijving wordt er contact met u opgenomen voor een kort intakegesprek.

Aanmelden voor deze introductiebijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk