Contact

Geannuleerd: International Trade Day (Leeuwarden)

vrijdag 11 oktober Vanuit het netwerk

Het spijt ons u te moeten mededelen dat de International Trade Day die op 11 oktober a.s. zou plaatsvinden is afgelast in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Degenen die zich al hebben aangemeld krijgen persoonlijk bericht. We hopen u in de toekomst op één van onze andere evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
namens de organiserende partners
NHL Stenden Hogeschool
WTC Leeuwarden
YnBusiness
Oranjewoud Export Academy
International Trade Support
Gemeente Leeuwarden
Provincie Fryslân


Op 11 oktober vindt in Leeuwarden de International Trade Day plaats. Het is de perfecte gelegenheid voor bedrijven met internationale exportambities om hun netwerk uit te breiden.

Deze dag is een samenwerking tussen NHL Stenden Hogeschool, WTC Leeuwarden, Ynbusiness, Oranjewoud Export Academy en International Trade Support.

Wat zit er voor jou in?
Ons doel is om bedrijven samen te brengen om een ​​vitale regio op te richten. De thema’s van de dag zijn food, smart industries, gezondheid en toerisme.
Je krijgt de kans om meer te leren over nieuwe markten; vertegenwoordigers van de Internationale Campussen van NHL Stenden geven je een kijkje in hun landen.
Het is een ideale gelegenheid om zakelijke samenwerkingsverbanden in Indonesië, Zuid-Afrika, Qatar en Thailand te bespreken.

Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan andere exportbedrijven, handelsassistenten en experts op deze inspirerende en lucratieve dag!

Het programma

  • 09.00 – 09.30: Inloop
  • 09.30 – 09.45: Introductie door Klaas Wybo van der Hoek [Executive Board NHL Stenden]
  • 09.45 – 10.15: Key note: Rick Linck [export director van de grootste bierbrouwer van Nederland]
  • 10.15 – 10.30: Pitches van de vier Internationale Campussen van NHL Stenden
  • 10.45 – 11.15: Ronde 1: Parallelle panelsessies met vragen en discussies over zakendoen, ervaringen en mogelijkheden in Thailand, Zuid-Afrika, Bali en Qatar
  • 11.30 – 12.00: Ronde 2: Parallelle panelsessies met vragen en discussies over zakendoen, ervaringen en mogelijkheden in Thailand, Zuid-Afrike, Bali en Qatar
  • 12.00 – 14.00: Meet & Match markt met de mogelijkheid om te spreken met experts, vraagstukken neer te leggen bij expert of studenten. Dit alles onder het genot van een netwerklunch

 

Meer informatie, onder andere hoe je aan te melden, is te vinden op deze site.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Boost je bedrijf met creativiteit (Wommels)

We leven en ondernemen in een snelle, veranderende wereld die schreeuwt om creativiteit. Als ondernemer sta je voor de uitdaging om in te spelen op veranderingen en wil je toewerken naar een toekomstbestendig (innovatief) bedrijf.
Volgens Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab moeten we af van ons patroon denken en onze creativiteit (her)ontdekken om te komen tot flexibiliteit en innovatie in je bedrijf. Nieuwsgierig?

 

woensdag 26 februari Vanuit het netwerk
Workshop: Slim aan de slag met online ondernemen (Groningen)

Op 5 maart organiseren de KvK en WOO Groningen een bijeenkomst over online ondernemen, waar je onder andere antwoord krijgt op vragen als 'hoe kan online ondernemen mijn bedrijf laten groeien?' en 'Hoe vertaal ik de marketingaanpak van mijn bedrijf naar een goede online strategie?'.

 

donderdag 05 maart Vanuit het netwerk