Contact

Geannuleerd: International Trade Day (Leeuwarden)

vrijdag 11 oktober Vanuit het netwerk

Het spijt ons u te moeten mededelen dat de International Trade Day die op 11 oktober a.s. zou plaatsvinden is afgelast in verband met een te laag aantal aanmeldingen. Degenen die zich al hebben aangemeld krijgen persoonlijk bericht. We hopen u in de toekomst op één van onze andere evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
namens de organiserende partners
NHL Stenden Hogeschool
WTC Leeuwarden
YnBusiness
Oranjewoud Export Academy
International Trade Support
Gemeente Leeuwarden
Provincie Fryslân


Op 11 oktober vindt in Leeuwarden de International Trade Day plaats. Het is de perfecte gelegenheid voor bedrijven met internationale exportambities om hun netwerk uit te breiden.

Deze dag is een samenwerking tussen NHL Stenden Hogeschool, WTC Leeuwarden, Ynbusiness, Oranjewoud Export Academy en International Trade Support.

Wat zit er voor jou in?
Ons doel is om bedrijven samen te brengen om een ​​vitale regio op te richten. De thema’s van de dag zijn food, smart industries, gezondheid en toerisme.
Je krijgt de kans om meer te leren over nieuwe markten; vertegenwoordigers van de Internationale Campussen van NHL Stenden geven je een kijkje in hun landen.
Het is een ideale gelegenheid om zakelijke samenwerkingsverbanden in Indonesië, Zuid-Afrika, Qatar en Thailand te bespreken.

Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan andere exportbedrijven, handelsassistenten en experts op deze inspirerende en lucratieve dag!

Het programma

  • 09.00 – 09.30: Inloop
  • 09.30 – 09.45: Introductie door Klaas Wybo van der Hoek [Executive Board NHL Stenden]
  • 09.45 – 10.15: Key note: Rick Linck [export director van de grootste bierbrouwer van Nederland]
  • 10.15 – 10.30: Pitches van de vier Internationale Campussen van NHL Stenden
  • 10.45 – 11.15: Ronde 1: Parallelle panelsessies met vragen en discussies over zakendoen, ervaringen en mogelijkheden in Thailand, Zuid-Afrika, Bali en Qatar
  • 11.30 – 12.00: Ronde 2: Parallelle panelsessies met vragen en discussies over zakendoen, ervaringen en mogelijkheden in Thailand, Zuid-Afrike, Bali en Qatar
  • 12.00 – 14.00: Meet & Match markt met de mogelijkheid om te spreken met experts, vraagstukken neer te leggen bij expert of studenten. Dit alles onder het genot van een netwerklunch

 

Meer informatie, onder andere hoe je aan te melden, is te vinden op deze site.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk