Contact

International Green Week (Berlijn)

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk

Interesse in het betreden van de Duitse agrifood-markt? Wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden?

Wellicht is de Internationale Groene Week (Grüne Woche) van 18 t/m 27 januari 2019 in Berlijn dan een interessante beurs voor u. Meer informatie kunt u vinden op de site van het evenement.

Op de beurs is ook het Holland Paviljoen te vinden. Het Holland Paviljoen krijg een innovatieve, groene en kleurrijke uitstraling en zal voor de bezoeker herkenbaar zijn als Nederland. In het Paviljoen wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, waarbij verduurzaming van de voedselketen centraal staat, te weten het verbinden van landbouw en natuur, het verbeteren van de positie van de voedselproducent, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en impact op mens, dier en milieu minimaliseren en het verbinden van consumptie en productie.

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen? Kijk dan op deze site voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Om 13.00u start de bijeenkomst en om 16.00u wordt deze afgesloten met een netwerkborrel.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness
Congres: Frysk Rekreaasje Kongres 2019

Op maandag 21 januari 2019, van 11:30 tot 18:00 uur, vindt het Frysk Rekreaasje Kongres 2019 plaats. Locatie is Lokaal 55 in Sneek.

 

maandag 21 januari Vanuit het netwerk