Contact

International Green Week (Berlijn)

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk

Interesse in het betreden van de Duitse agrifood-markt? Wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden?

Wellicht is de Internationale Groene Week (Grüne Woche) van 18 t/m 27 januari 2019 in Berlijn dan een interessante beurs voor u. Meer informatie kunt u vinden op de site van het evenement.

Op de beurs is ook het Holland Paviljoen te vinden. Het Holland Paviljoen krijg een innovatieve, groene en kleurrijke uitstraling en zal voor de bezoeker herkenbaar zijn als Nederland. In het Paviljoen wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, waarbij verduurzaming van de voedselketen centraal staat, te weten het verbinden van landbouw en natuur, het verbeteren van de positie van de voedselproducent, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en impact op mens, dier en milieu minimaliseren en het verbinden van consumptie en productie.

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen? Kijk dan op deze site voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk