Contact

International Green Week (Berlijn)

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk

Interesse in het betreden van de Duitse agrifood-markt? Wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden?

Wellicht is de Internationale Groene Week (Grüne Woche) van 18 t/m 27 januari 2019 in Berlijn dan een interessante beurs voor u. Meer informatie kunt u vinden op de site van het evenement.

Op de beurs is ook het Holland Paviljoen te vinden. Het Holland Paviljoen krijg een innovatieve, groene en kleurrijke uitstraling en zal voor de bezoeker herkenbaar zijn als Nederland. In het Paviljoen wordt aandacht besteed aan verschillende beleidsthema’s, waarbij verduurzaming van de voedselketen centraal staat, te weten het verbinden van landbouw en natuur, het verbeteren van de positie van de voedselproducent, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en impact op mens, dier en milieu minimaliseren en het verbinden van consumptie en productie.

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen? Kijk dan op deze site voor meer informatie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
AVG & digitaal veilig ondernemen

Voldoet uw organisatie aan de Wetgeving AVG? Is uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

Aanmelden kan t/m 7 juni!
Mail: aanmelden@ikbendigitaalveilig.nl

 

maandag 17 juni Vanuit het netwerk
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op 20 juni in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

donderdag 20 juni Vanuit het netwerk