Contact

Inspiratiedag Friesland (Leeuwarden)

dinsdag 11 december Vanuit het netwerk

Op 11 december wordt u van harte uitgenodigd voor de Inspiratiedag Friesland, die plaats zal vinden in De Harmonie in Leeuwarden. Een dag waarop diverse sprekers u meenemen in een bijzonder programma waarbij u kennis maakt met nieuwe denkroutes, tot nieuwe inzichten komt en nieuwe talenten ontmoet.
Deze dag biedt ook volop mogelijkheden voor nieuwe ontmoetingen en daarmee kansen om uw netwerk uit te breiden met andere werkgevers en nieuwe talenten.

Programma
12.00u – 13.00u    Inloop, ontvangst en networktables*
13.00u – 14.00u    Interactieve lezing door Allard Droste
14.45u – 15.45u    De levenslessen van Bram Moszkowicz
15.45u – 17.00u    Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

* Tijdens de inspiratiedag maken we gebruik van ‘Networktables’. Deze online evenement-tool biedt u de mogelijkheid om vooraf verschillende netwerkgesprekken met nieuwe talenten/werkzoekenden in te plannen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de inspiratiedag: inspiratiedagfriesland.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Studium Generale: Standard Operating Procedures voor de veehouderij (Leeuwarden)

Op 28 februari organiseert het lectoraat Herd management en Smart Dairy Farming een studium generale over SOP, standard operating procedures, voor de veehouderij.

 

donderdag 28 februari Vanuit het netwerk
Minimaster Ondernemen

Vanaf 4 maart 2019 wordt een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd door het KEI.

 

maandag 04 maart Vanuit het netwerk