Contact

Inspiratiedag Friesland (Leeuwarden)

dinsdag 11 december Vanuit het netwerk

Op 11 december wordt u van harte uitgenodigd voor de Inspiratiedag Friesland, die plaats zal vinden in De Harmonie in Leeuwarden. Een dag waarop diverse sprekers u meenemen in een bijzonder programma waarbij u kennis maakt met nieuwe denkroutes, tot nieuwe inzichten komt en nieuwe talenten ontmoet.
Deze dag biedt ook volop mogelijkheden voor nieuwe ontmoetingen en daarmee kansen om uw netwerk uit te breiden met andere werkgevers en nieuwe talenten.

Programma
12.00u – 13.00u    Inloop, ontvangst en networktables*
13.00u – 14.00u    Interactieve lezing door Allard Droste
14.45u – 15.45u    De levenslessen van Bram Moszkowicz
15.45u – 17.00u    Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

* Tijdens de inspiratiedag maken we gebruik van ‘Networktables’. Deze online evenement-tool biedt u de mogelijkheid om vooraf verschillende netwerkgesprekken met nieuwe talenten/werkzoekenden in te plannen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de inspiratiedag: inspiratiedagfriesland.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: Panama, Water connecting the world (2 t/m 4 september)

Bent u actief in de water sector? En wilt u uw bedrijf profileren op zowel de Panamese markt als de wereldwijde markt? Doe dan op 2 tot en met 4 september mee met de handelsmissie naar het IAHR congres in Panama: Water Connecting the World.

 

maandag 02 september Vanuit het netwerk
Netwerkevenement: Smart Mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

 

donderdag 05 september Vanuit het netwerk