Contact

Inspiratiebijeenkomst Circulair Bouwen

dinsdag 21 februari Vanuit het netwerk

De gastvrijheidssector en bouwsector kampen met diverse uitdagingen op korte en lange termijn. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst willen we graag deze sectoren verbinden met als thema circulair bouwen. Deze verbinding kan voor beide sectoren een bijdrage leveren aan toekomstbestendig ondernemen.

Op dinsdag 21 februari zal de inspiratiebijeenkomst plaatsvinden van 16:00 tot 18:00. De locatie wordt nader bepaalt, dus houdt de datum alvast vrij in uw agenda.

Deze workshop is een initiatief van Vereniging Circulair Friesland, Toerisme Alliantie Friesland, Bouwen NL en Regio Friesland. Lees meer over deze bijeenkomst op de website van de TAF.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk