Contact

Inspiratiebijeenkomst Circulair Bouwen

dinsdag 21 februari Vanuit het netwerk

De gastvrijheidssector en bouwsector kampen met diverse uitdagingen op korte en lange termijn. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst willen we graag deze sectoren verbinden met als thema circulair bouwen. Deze verbinding kan voor beide sectoren een bijdrage leveren aan toekomstbestendig ondernemen.

Op dinsdag 21 februari zal de inspiratiebijeenkomst plaatsvinden van 16:00 tot 18:00. De locatie wordt nader bepaalt, dus houdt de datum alvast vrij in uw agenda.

Deze workshop is een initiatief van Vereniging Circulair Friesland, Toerisme Alliantie Friesland, Bouwen NL en Regio Friesland. Lees meer over deze bijeenkomst op de website van de TAF.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk