Contact

Infosessie Managementprogramma

dinsdag 11 juli Vanuit het netwerk

Vooruit door groei: Investeer in uw bedrijf én uzelf met het executive managementprogramma van de RUG

Na twee succesvolle edities biedt de University of Groningen Business School begin 2024 opnieuw het executive managementprogramma aan. Het programma is speciaal ontwikkeld voor managers in de industrie en bouw. Met deze mail willen we u laten weten dat de inschrijving voor jaargang 2024 geopend is!

Programma in het kort
Het programma biedt relevante bedrijfskundige inzichten en praktische management tools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. U krijgt inzicht in hoe u als manager verandering succesvol kunt leiden en u werkt samen met een topstudent aan een voor uw bedrijf relevant managementvraagstuk. Er is binnen het programma ook expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leert u van elkaar! Kijk op www.rug.nl/ugbs-managementprogramma voor meer over het programma of download de brochure hier.

Informatiesessie
Er staat een online infosessie gepland over het programma op 11 juli van 16:00-17:00 waarin het programma kort uitgelegd wordt en waar vragen gesteld kunnen worden. U kunt zich hier aanmelden. Natuurlijk staan we u ook graag te woord voor vragen. U kunt een mail sturen naar inthelead@rug.nl.

Zij gingen u voor
Paul van der Graaf, directeur Marine & Offshore bij Eekels: “Het executive managementprogramma trekt je uit de dagelijkse praktijk om met een verfrissende blik en hedendaagse inzichten aan de slag te gaan met diverse aspecten van de bedrijfsvoering. De insteek vanuit wetenschappelijk perspectief alsmede de ondersteuning door een student brengt zaken in beweging en leiden concreet tot resultaten. Met recht een zeer aanbevelingswaardig programma!”
Gerthé Klaassens, directeur bedrijfsvoering SealteQ Group BV: “Dit programma combineert leren ván en mét peers door begeleide intervisie op een mooie manier met een verrijking van theoretische kennis en management modellen.”
Klik hier om meer oud-deelnemers aan het woord te horen!

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk