Contact

Informatiesessie: Managementprogramma RUG

dinsdag 25 mei Vanuit het netwerk Bedrijfsvoering

Bent u een senior manager van een noordelijk industrie- of bouwbedrijf? En bent u op zoek naar bedrijfskundige inzichten en tools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties?

Met het nieuwe Managementprogramma voor de industrie en bouwnijverheid krijgt u inzicht in hoe u als manager leiding kunt geven aan interne veranderingen. In slechts 5 maanden versterkt u uw managementkwaliteiten en ontvangt persoonlijke ondersteuning van een topstudent van de RUG. Ook is er expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met collega-managers en succesvolle noordelijke ondernemers.

Om u meer te vertellen over de inhoud van het programma, organiseert de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) op dinsdag 25 mei 2021 om 16.00 uur een vrijblijvende online informatiesessie. U bent van harte welkom om mee te kijken! Stel hier gerust uw vragen en maak alvast kennis met de docenten.

Aanmelden voor de informatiesessie doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk