Contact

Informatiesessie Managementprogramma (digitaal)

woensdag 13 april Vanuit het netwerk

Managementprogramma voor de industrie en bouwnijverheid in Noord-Nederland

Na een succesvolle eerste editie biedt de University of Groningen Business School (UGBS) opnieuw het executive managementprogramma aan, speciaal ontwikkeld voor managers in de industrie en bouw. Wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige programma zeker wat voor u!

Het programma biedt u relevante bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. U krijgt inzicht in hoe u als manager verandering succesvol kunt leiden en u werkt samen met een topstudent aan een voor uw bedrijf relevant managementvraagstuk. Er is binnen het programma ook expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Kijk op deze pagina voor meer informatie over het programma.

Heeft u interesse? Op 13 april (16.00u tot 17.00u) is er een online informatiesessie, waarin het programma wordt toegelicht. Aanmelden kan via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk