Contact

iCafé Toerisme & Recreatie

dinsdag 09 juni Ynbusiness

VVD De Fryske Marren organiseert samen met Ynbusiness en VVV Waterland van Fryslân een iCafé op 9 juni a.s. tussen 20.00 en 22.30 uur.

Iedereen denkt na over een manier om weer open te kunnen. En wij zijn benieuwd of we daar een steentje aan kunnen bijdragen. Tijdens dit iCafé staat de volgende vraag centraal; Hoe zorgen we samen voor een noflike simmer yn Fryslân?

We zijn benieuwd naar uw ideeën.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Ivo de Wolff: i.dewolff.vvd@defryskemarren.nl of bel 06-54303744

iCafe T&R

Wij organiseren samen met YnBusiness en VVV Waterland van Friesland een iCafe voor de Toerisme en Recreatie.Hoe zorgen we samen voor;In noflike simmer yn Fryslân?Ben jij ondernemer in deze branche en wil je deelnemen?Stuur dan een bericht naar Ivo de Wolffi.dewolff.vvd@defryskemarren.nl

Geplaatst door VVD De Fryske Marren op Zaterdag 6 juni 2020

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk