Contact

Horeca na Corona

maandag 15 juni Vanuit het netwerk

Na het succes van de eerste Webinar met Roger Davids was het erg moeilijk een opvolger te vinden die net zo inspirerend is. Maar het is gelukt met de volgende gast: Wouter Verkerk .

Wouter Verkerk is een bekend gezicht uit de wereld van horeca en gastvrijheid. Hij begeleidt de serviceteams van tientallen gerenommeerde restaurants en hotels in heel Nederland en schreef in totaal tien boeken over horeca, gastvrijheid, trends en zijn eigen hospitality standaarden. Wouter is vaste columnist van het toonaangevende Misset Horeca.”

Horeca na Corona

2 weken na heropening maakt Wouter de balans op. Deze grote naam in de gastvrijheidsindustrie gaat terug blikken op de 1.5 meter horeca die op 1 juni van start is gegaan.

Het webinar vindt plaats op maandag 15 juni  van 15.00 tot 16.15 uur.
Meld je aan voor de gratis Webinar via tcf.sneek@nhlstenden.com . Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 12 juni tot 12.00.

Let op: deze Webinar zal niet opgenomen worden dus terug kijken kan niet. Wees erbij!

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk