Contact

Holland Paviljoen op Internationale Grüne Woche 2018

vrijdag 19 januari Ynbusiness

Van vrijdag 19 januari 2018 tot zondag 28 januari 2018 vindt in Berlijn het Internationale Grüne Woche plaats. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert een Holland Paviljoen op een A-locatie. Wilt u uw producten en of diensten presenteren op ’s wereld grootste consumentenbeurs op het gebied van landbouw, tuinbouw en levensmiddelen? Neem dan ook deel aan het Holland Paviljoen op de Grüne Woche 2018.

 

Nederland is koploper
Nederland is een belangrijke producent en en wereldwijde leverancier van landbouwproducten als bloemen, groenten, vlees en zuivel. Wij zijn een vand e meest innovatieve en productieve agri&foodlanden ter wereld. Met in 2016 een exportwaarde van 85 miljard euro is Nederland de 2e grootste agrarische exporteur, na de Verenigde Staten. 

Duitsland geldt als belangrijkste handelspartner van Nederland: gemiddeld een kwart van onze agrarische export gaat naar onze oosterburen. Van de totale agrarische export blijft ruim driekwart (77%) binnen Europa.

Deelname aan het Holland Paviljoen 
De Internationale Grüne Woche (IGW) is het trefpunt voor de internationale agrarische sector. Voor Nederland geldt de Grüne Woche als de start van het politieke agrarische jaar. De aanwezigheid van de Nederlandse bewindspersoon en diverse Tweede Kamerleden en Gedeputeerden, de presentatie van de gerealiseerde handelscijfers over 2017, en diverse officiële netwerkmomenten maken deelname aan de beurs tot een waardevol evenement.

[Bron: RVO, 2017]

Klik hier voor meer informatie over deelname aan het Holland Paviljoen 2018 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium ‘Op weg naar de meest duurzame zuivelketen’

Op donderdag 7 juni van 12.30-16.30 vindt het symposium 'Op weg naar de meest duurzame zuivelketen' plaats op de Dairy Campus te Leeuwarden. 

 

donderdag 07 juni Vanuit het netwerk
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk