Contact

Holland Paviljoen op Internationale Grüne Woche 2018

vrijdag 19 januari Ynbusiness

Van vrijdag 19 januari 2018 tot zondag 28 januari 2018 vindt in Berlijn het Internationale Grüne Woche plaats. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert een Holland Paviljoen op een A-locatie. Wilt u uw producten en of diensten presenteren op ’s wereld grootste consumentenbeurs op het gebied van landbouw, tuinbouw en levensmiddelen? Neem dan ook deel aan het Holland Paviljoen op de Grüne Woche 2018.

 

Nederland is koploper
Nederland is een belangrijke producent en en wereldwijde leverancier van landbouwproducten als bloemen, groenten, vlees en zuivel. Wij zijn een vand e meest innovatieve en productieve agri&foodlanden ter wereld. Met in 2016 een exportwaarde van 85 miljard euro is Nederland de 2e grootste agrarische exporteur, na de Verenigde Staten. 

Duitsland geldt als belangrijkste handelspartner van Nederland: gemiddeld een kwart van onze agrarische export gaat naar onze oosterburen. Van de totale agrarische export blijft ruim driekwart (77%) binnen Europa.

Deelname aan het Holland Paviljoen 
De Internationale Grüne Woche (IGW) is het trefpunt voor de internationale agrarische sector. Voor Nederland geldt de Grüne Woche als de start van het politieke agrarische jaar. De aanwezigheid van de Nederlandse bewindspersoon en diverse Tweede Kamerleden en Gedeputeerden, de presentatie van de gerealiseerde handelscijfers over 2017, en diverse officiële netwerkmomenten maken deelname aan de beurs tot een waardevol evenement.

[Bron: RVO, 2017]

Klik hier voor meer informatie over deelname aan het Holland Paviljoen 2018 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ondernemen is topsport – scoren door coaching (Groningen)

Op 15 november kun je van 15.00u tot 18.00u terecht in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen voor de bijeenkomst "Ondernemen is topsport!". Een toepasselijke locatie voor het leren van lessen over topsport en ondernemen en natuurlijk de combinatie ervan.

 

donderdag 15 november Vanuit het netwerk
PIMP Theatershow (Leeuwarden)

Op maandag 19 november is het moment om een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond te beleven, waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality-trainers en vakmannen Milo Berlijn en Michael Bunink. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

 

maandag 19 november Vanuit het netwerk