Contact

Healthy Ageing Campus Café

donderdag 23 februari Vanuit het netwerk

Het is weer tijd voor het eerste Healthy Ageing Campus Café van 2023! Dit is dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen en overheden elkaar op het Healthy Ageing thema weten te vindenHet Campus Café bestaat altijd uit een welkom door Campus Groningen, een aantal pitches en daarna voldoende netwerkmogelijkheden en borrel(hapjes)! Dit eerste Healthy Ageing Campus Café wil je niet missen want de bezoekers krijgen een primeur over een mogelijk nieuw te ontwikkelen Genomics faciliteit.

Tijdens het Campus Café zullen Ep Oosting (Bestuurslid LIFE Cooperative) en Ronald Hesse (Business Developer LIFE Cooperative) een status update geven over de Genomics faciliteit, de ambities en mogelijke eerste stappen delen. Dit innovatie project kan worden toegepast in diverse maatschappelijke transities zoals op het gebied van medicijnontwikkeling. Ben jij ook nieuwsgierig?

Meer informatie over het evenement en aanmelden is te vinden via de volgende link : https://campus.groningen.nl/events/healthy-ageing-campus-cafe-februari

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk