Contact

Handelsmissie Zweden

zondag 10 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Malmö & Stockholm

De economie van Zweden biedt verschillende mogelijkheden. Zo investeert het land bijvoorbeeld in infrastructuur en stedelijke ontwikkeling. Maar ook andere sectoren zijn veelbelovend. Waar liggen de meeste kansen voor u?

De handelsmissie is multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers. Het doel is marktoriëntatie, kennisverwerving en matchmaking.

Kansen

Zweden staat in de top 5 van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland. Zweden wordt vaak gebruikt als testmarkt door Nederlandse bedrijven vanwege de vergelijkbare marktkenmerken en voorkeuren van de consumenten. Interessante sectoren in Zweden zijn op dit moment levensmiddelen, bouwmaterialen, infrastructuur, farmaceutica en medisch materiaal. De markt is echter volwassen en de meeste producten/diensten zijn in principe aanwezig. Het is dan ook van groot belang om als Nederlandse exporteur met een onderscheidend product/dienst de markt te betreden.

Klik voor meer informatie over de planning van de handelsmissie en het proces van aanmelden op deze link.

Download op de site van het WTC Leeuwarden de whitepaper over Zweden om erachter te komen welke sectoren voornamelijk kansen bieden. Leer tevens over de Zweedse businesscultuur.

Het YouTube account ‘Business Sweden’ biedt op een creatieve manier inzichten in kansrijke sectoren van Zweden.

INTAKEGESPREKKEN midden/eind augustus 2019

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar series: India’s IT en digitale industrie

India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.

 

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk
Biobased Economy Conference – virtual edition

Op 5 juni wordt de 4e Biobased Economy Conference georganiseerd: With our 4th Biobased Economy Conference we want to bring the regional and international bioeconomy community together again. Our goal is to connect participants from different sectors and regions, so that you cooperate to innovate and create value for new waste-based value chains together.

 

vrijdag 05 juni Vanuit het netwerk