Contact

Handelsmissie Zweden

zondag 10 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Malmö & Stockholm

De economie van Zweden biedt verschillende mogelijkheden. Zo investeert het land bijvoorbeeld in infrastructuur en stedelijke ontwikkeling. Maar ook andere sectoren zijn veelbelovend. Waar liggen de meeste kansen voor u?

De handelsmissie is multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers. Het doel is marktoriëntatie, kennisverwerving en matchmaking.

Kansen

Zweden staat in de top 5 van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland. Zweden wordt vaak gebruikt als testmarkt door Nederlandse bedrijven vanwege de vergelijkbare marktkenmerken en voorkeuren van de consumenten. Interessante sectoren in Zweden zijn op dit moment levensmiddelen, bouwmaterialen, infrastructuur, farmaceutica en medisch materiaal. De markt is echter volwassen en de meeste producten/diensten zijn in principe aanwezig. Het is dan ook van groot belang om als Nederlandse exporteur met een onderscheidend product/dienst de markt te betreden.

Klik voor meer informatie over de planning van de handelsmissie en het proces van aanmelden op deze link.

Download op de site van het WTC Leeuwarden de whitepaper over Zweden om erachter te komen welke sectoren voornamelijk kansen bieden. Leer tevens over de Zweedse businesscultuur.

Het YouTube account ‘Business Sweden’ biedt op een creatieve manier inzichten in kansrijke sectoren van Zweden.

INTAKEGESPREKKEN midden/eind augustus 2019

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk