Contact

Handelsmissie: waterstof in China (22 t/m 28 september)

zondag 22 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief op het gebied van waterstof en wilt u de Chinese markt verkennen, of uw aanwezigheid in de Chinese markt juist uitbreiden? Ga dan in september samen met de Provincie Gelderland mee met de handelsmissie Waterstof naar China.

De missie wordt georganiseerd rondom de International Hydrogen Fuel Cell Vehicle Conference in Rugao. Daarnaast bezoeken we Wuhan, hoofdstad van Gelderland’s zusterprovincie Hubei. Een provinciaal bestuurder begeleidt de missie. De missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland.

Doelgroep
Deze missie is interessant voor ondernemers, bestuurders, onderzoekers, en kennisinstellingen die actief zijn in de waterstofketen. U heeft ambities richting de Chinese markt, het aantrekken van Chinese kennis en investeringen naar Nederland, of het aangaan van samenwerking.

Programma
Gelderland en de provincie Hubei, waar Wuhan de hoofdstad van is, hebben een langlopende zusterrelatie. Wuhan is een van de belangrijkste centra voor waterstoftechnologie. Op 4e International Hydrogen Fuel Cell Vehicle Conference in Rugao van 26-28 september zijn de gehele waterstofketen van China en belangrijke internationale spelers aanwezig. De conferentie focust op waterstofmobiliteit. Het programma zal een combinatie zijn van seminars, matchmaking sessies en site visits. Nederlandse bedrijven kunnen spreektijd krijgen op de conferentie.

Lees meer over het programma. Meer informatie is te vinden op de site van RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar series: India’s IT en digitale industrie

India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.

 

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk
Biobased Economy Conference – virtual edition

Op 5 juni wordt de 4e Biobased Economy Conference georganiseerd: With our 4th Biobased Economy Conference we want to bring the regional and international bioeconomy community together again. Our goal is to connect participants from different sectors and regions, so that you cooperate to innovate and create value for new waste-based value chains together.

 

vrijdag 05 juni Vanuit het netwerk