Contact

Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië

zondag 28 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief in de watersector en biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen aan op het gebied van afval- en drinkwatermanagement, waterbeheer en ontzilting? Wilt u handelscontacten leggen en zakendoen in Oman en Saoedi-Arabië? Neem dan van 28 november tot en met 3 december deel aan de fysieke handelsmissie naar deze 2 Golfstaten.

De Golfregio is door het Water Resources Institute (WRI) erkend als regio met het hoogste risico op waterstress in 2040. Alle 6 Golfstaten in het gebied hebben te maken met grote waterschaarste. Ze worden in een onderzoek van het WRI in de top-10 geplaatst als het gaat om ‘water stress by country 2040’. Oman en Saoedi-Arabië kijken met veel interesse naar Nederland voor innovatieve wateroplossingen.

Tijdens deze handelsmissie heeft u ruime gelegenheid om te netwerken met potentiële klanten, zakenpartners en publieke stakeholders. U krijgt een update over trends, marktkansen en voorbeeldprojecten. Voor kansen in de watersector wordt er in deze missie specifiek gekeken naar watermanagement, drinkwatertechnologie en afvalwatertechnologie.

Voor meer informatie en aanmelden kijkt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk