Contact

Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië

zondag 28 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief in de watersector en biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen aan op het gebied van afval- en drinkwatermanagement, waterbeheer en ontzilting? Wilt u handelscontacten leggen en zakendoen in Oman en Saoedi-Arabië? Neem dan van 28 november tot en met 3 december deel aan de fysieke handelsmissie naar deze 2 Golfstaten.

De Golfregio is door het Water Resources Institute (WRI) erkend als regio met het hoogste risico op waterstress in 2040. Alle 6 Golfstaten in het gebied hebben te maken met grote waterschaarste. Ze worden in een onderzoek van het WRI in de top-10 geplaatst als het gaat om ‘water stress by country 2040’. Oman en Saoedi-Arabië kijken met veel interesse naar Nederland voor innovatieve wateroplossingen.

Tijdens deze handelsmissie heeft u ruime gelegenheid om te netwerken met potentiële klanten, zakenpartners en publieke stakeholders. U krijgt een update over trends, marktkansen en voorbeeldprojecten. Voor kansen in de watersector wordt er in deze missie specifiek gekeken naar watermanagement, drinkwatertechnologie en afvalwatertechnologie.

Voor meer informatie en aanmelden kijkt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar: opzetten van een eigen verkoopkantoor in het buitenland

Op 2 december (10.00u tot 11.00u) organiseert het WTC een webinar over het opzetten van een eigen verkoopkantoor in het buitenland.

 

donderdag 02 december Vanuit het netwerk
Vlaamse-Nederlandse Handelsdag
UITGESTELD: Vlaams-Nederlandse Handelsdag

Op dinsdag 7 december vindt de Vlaams-Nederlandse Handelsdag plaats in Turnhout.

 

dinsdag 07 december Vanuit het netwerk