Contact

Handelsmissie: Life Science en Health in Japan (14 t/m 18 oktober)

maandag 14 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Wilt u zakendoen in Japan? De mogelijkheden leren (ver)kennen en netwerken met relevante stakeholders? En uw Japanse netwerk vergroten? Ga dan van 14 tot en met 18 oktober mee met de Life Sciences en Health-missie met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze missie is georganiseerd in nauwe samenwerking met Task Force Health Care.

Gezondheidszorg Japan
Japan heeft te maken met een sterk vergrijzende samenleving en heeft behoefte aan slimme en efficiënte oplossingen op het gebied van gezondheidszorg. Het aandeel ouderen in de samenleving is 27% en dit groeit nog steeds. Het land heeft, na de Verenigde Staten en China, de grootste markt in de gezondheidszorg. De recente handelsovereenkomst tussen de EU en Japan vergemakkelijkt het zakendoen met Japan.

Deze healthmissie biedt uitstekende mogelijkheden om potentiële zakenpartners en relevante gezondheidsorganisaties in Japan te leren kennen.

Marktstudie
Onlangs heeft de Task Force Health Care (TFHC) een marktstudie (pdf, Engelstalig) uitgevoerd. Het rapport gaat uitgebreid in op de ontwikkelingen en mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en organisaties in de Japanse Life Sciences en Health-sector. Deze studie is uitgevoerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Tokio en het Nederlands consulaat in Osaka.

Kosten en deelname
Deelname kost € 1.450 per persoon. TFHC-partners betalen € 1.250 per persoon. Een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf krijgt 50% korting. U kunt voor deze missie een SIB-missievoucher gebruiken.

Kijk voor meer informatie over de kosten en deelname aan deze missie op de website van Task Force Health Care.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst: Durf te vragen – bescherm uw idee (Groningen)

Vindt u het lastig om te bepalen hoe u uw ideeën kan beschermen? U bent hier niet alleen in, veel ondernemers hebben dezelfde vragen. Doe mee aan 'Durf te vragen' en gebruik de kennis van andere ondernemers voor uw vraagstukken. Of help uw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk
MKB-Inspiratiebijeenkomst Vietnam (Leeuwarden)

Honderden Nederlandse bedrijven doen al zaken in Vietnam. Jij binnenkort ook?

Laat je inspireren over zakendoen in Vietnam door ondernemers die hun ervaring delen. En ontmoet anderen die ook interesse hebben in ondernemen in Vietnam. Kom naar de Mkb-inspiratiebijeenkomst Vietnam op 17 oktober 17.00-19.00 uur in Leeuwarden.

 

donderdag 17 oktober Vanuit het netwerk