Contact

Handelsmissie: India (13 t/m 18 oktober)

zondag 13 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 13 tot en met 18 oktober mee met de handelsmissie met een focus op innovatie naar New Delhi, Mumbai, Bangalore en Kochi.

Deze missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Roald Lapperre, directeur-generaal Milieu en Internationaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, en Marjolijn Sonnema, directeur-generaal Agro van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink is de zakelijk missieleider. Zij is bestuurslid van VNO-NCW en voorzitter van FME-CWM.

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan India. De Koning en de Koningin nemen deel aan diverse programmaonderdelen van deze missie.

Nederland-India Technology Summit
De missie wordt georganiseerd rondom de Nederland-India Technology Summit op 15 en 16 oktober in New Delhi. Deze ‘Tech Summit’ is een initiatief van de Indiase overheid, waar jaarlijks meer dan 1.000 Indiase bedrijven, organisaties en hooggeplaatste overheidsvertegenwoordigers aanwezig zijn. In het kader van 10 jaar innovatiesamenwerking is Nederland partnerland voor de 25e jubileumeditie.

Deelname
Deelname kost €950 per organisatie. Deelname aan alleen de Tech Summit kost €475 per organisatie. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.
Het dienstenpakket bevat netwerkevenementen, deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Aanmelden
Meld u aan voor deelname aan deze missie. Dit kan tot en met donderdag 15 augustus. Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.
Aanmeldingen verwerken wij op volgorde van binnenkomst. Er is een beperkte deelname mogelijk. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen.

Kijk voor meer informatie op de site van RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Boost je bedrijf met creativiteit (Wommels)

We leven en ondernemen in een snelle, veranderende wereld die schreeuwt om creativiteit. Als ondernemer sta je voor de uitdaging om in te spelen op veranderingen en wil je toewerken naar een toekomstbestendig (innovatief) bedrijf.
Volgens Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab moeten we af van ons patroon denken en onze creativiteit (her)ontdekken om te komen tot flexibiliteit en innovatie in je bedrijf. Nieuwsgierig?

 

woensdag 26 februari Vanuit het netwerk
Workshop: Slim aan de slag met online ondernemen (Groningen)

Op 5 maart organiseren de KvK en WOO Groningen een bijeenkomst over online ondernemen, waar je onder andere antwoord krijgt op vragen als 'hoe kan online ondernemen mijn bedrijf laten groeien?' en 'Hoe vertaal ik de marketingaanpak van mijn bedrijf naar een goede online strategie?'.

 

donderdag 05 maart Vanuit het netwerk