Contact

Handelsmissie: Health in Maleisië en Thailand (8 t/m 13 september)

zondag 08 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector en bent u geïnteresseerd in de ASEAN-markt? Ga dan van 8 tot en met 13 september mee met de missie naar Maleisië en Thailand.

Voor wie?
Deze missie is interessant voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de Life Sciences & Healthsector, met name medical devices, eHealth/digital health en public health en medical devices. De missie wil Nederlandse bedrijven ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot de ASEAN-markt.

Kansen voor Nederlandse bedrijven in ASEAN
ASEAN is een van de snelst groeiende regio’s in de wereld op het gebied van uitgaven in de zorg. Snelle economische groei, toenemende welvaart, een ouder wordende bevolking en een toename van het aantal chronische ziekten veroorzaken een grotere vraag naar zorg. Binnen de ASEAN zijn Thailand en Maleisië toegankelijke markten die een goede basis bieden om zaken te doen in deze regio. De landen bieden kansen voor Nederlandse bedrijven in medical devices, eHealth/digital health en public health.

Programma
In korte tijd krijgt u veel inzicht in de gezondheidssector in Maleisië en Thailand. U zult in contact komen met relevante decision makers, stakeholders en potentiële zakenpartners. U kunt deelnemen aan collectieve bezoeken aan relevante overheidsorganisaties, ziekenhuizen, of privéklinieken etc. Tijdens netwerkevenementen en matchmaking kunt u (informeel) contact leggen met relevante partijen, toegespitst op uw individuele behoeftes.

Zie ook het voorlopige programma (pdf) (Engelstalig).

Aanmelden
Meld u aan voor deelname aan deze missie. Dit kan tot en met maandag 26 augustus.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) vindt het belangrijk dat organisaties binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Wij beoordelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Na aanmelding vindt per bedrijf een intakegesprek met TFHC plaats.

Kosten
Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw (max. 2 deelnemers per organisatie). Elke deelnemer meldt zich apart aan. Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 250 excl. btw per extra deelnemer.

Het dienstenpakket dat u hiervoor krijgt, bestaat uit:

  • deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen met bezoek aan private en publieke (universitaire) ziekenhuizen, overheids- en overige relevante organisaties in de gezondheidszorg;
  • toegang tot de beurs Medical Fair in Bangkok;
  • individuele matchmaking;
  • netwerkevenementen;
  • collectief lokaal vervoer;
  • lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf.
Reis- en verblijfkosten, ook de vlucht van Maleisië naar Thailand, en eventuele meerkosten in het kader van de individuele matchmaking (zoals individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. U kunt hiervan gebruik maken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen reis en accommodatie te boeken.

Let op: meldt u zich aan na 1 augustus, dan kan RVO.nl niet garanderen dat u ook gebruik kunt maken van de individuele matchmaking en het vooraf gereserveerde reisarrangement.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Finale Klantvriendelijkste organisatie Noord-Nederland (Roden)

Op donderdag 30 januari is de feestelijke finale van de verkiezing van de klantvriendelijkste organisatie van Noord-Nederland.
Naast de finale is er een interactief en leerzaam programma opgesteld. Kom je ook?

 

donderdag 30 januari Vanuit het netwerk
Het Frysk Rekreaasje Kongres 2020 (Drachten)

Het Frysk Rekreaasje Kongres is dé netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland betrokken is bij toerisme. Elk jaar organiseert Merk Fryslân dit prachtige evenement met veel plezier.
Dit jaar wordt het congres neergezet als een “Congrestival”. Een congres "Friesland Style"

 

maandag 03 februari Vanuit het netwerk