Contact

Handelsmissie Frankrijk

zondag 11 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

In het najaar van 2018 organiseert het WTC Noord-Nederland twee uitgaande handelsmissies. Deelname aan deze missies is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven. Wij werken nauw samen met verschillende partijen waaronder ons eigen WTC netwerk, ambassades, consulaten en andere handelsbevorderende organisaties.

De handelsmissies zijn multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers. Het doel is marktori├źntatie, kennisverwerving en matchmaking.

Frankrijk – 11 t/m 15 november

Frankrijk is de 2de markt van Europa, de 3de economie van Europa. Tegelijkertijd handelt Nederland relatief weinig met Frankrijk. Nederland ligt op korte afstand van Frankrijk, maar toch is het slechts de vierde handelspartner. Belangrijke economische sectoren in Frankrijk zijn informatietechnologie├źn, agro-food, auto-industrie en de logistiek.
Meer informatie via www.wtcl.nl/frankrijk
Meer evenementen Evenementenoverzicht
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk