Contact

Handelsmissie Frankrijk

zondag 11 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

In het najaar van 2018 organiseert het WTC Noord-Nederland twee uitgaande handelsmissies. Deelname aan deze missies is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven. Wij werken nauw samen met verschillende partijen waaronder ons eigen WTC netwerk, ambassades, consulaten en andere handelsbevorderende organisaties.

De handelsmissies zijn multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers. Het doel is marktori├źntatie, kennisverwerving en matchmaking.

Frankrijk – 11 t/m 15 november

Frankrijk is de 2de markt van Europa, de 3de economie van Europa. Tegelijkertijd handelt Nederland relatief weinig met Frankrijk. Nederland ligt op korte afstand van Frankrijk, maar toch is het slechts de vierde handelspartner. Belangrijke economische sectoren in Frankrijk zijn informatietechnologie├źn, agro-food, auto-industrie en de logistiek.
Meer informatie via www.wtcl.nl/frankrijk
Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Om 13.00u start de bijeenkomst en om 16.00u wordt deze afgesloten met een netwerkborrel.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness
International Green Week (Berlijn)

Van 18 tot en met 27 januari zal de International Green Week in Berlijn plaatsvinden.

 

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk