Contact

Handelsmissie: Centraal-Amerika (16 t/m 20 september)

maandag 16 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u toeleverancier in de levensmiddelensector, voedselverwerking, of verpakking en inkoop van agrofood producten? En wilt u zakendoen in Panama en/of Costa Rica? Ga dan van 16 tot en met 20 september mee met de handelsmissie naar Centraal-Amerika.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
Bij uitwisseling van kennis en technologie in de agrofoodsector, vooral op het terrein van innovatie, toegevoegde waarden en verpakking, zijn er nog veel mogelijkheden voor Nederlandse exporteurs. Het gaat hierbij om handel, toelevering van technologie, uitgangsmateriaal, en kennis en diensten. In Centraal-Amerika is er een groot aanbod van interessante toeleveranciers en door klimatologische omstandigheden en lage lonen is er een gunstig investeringsklimaat.

Programma
Onderdeel van het programma is de Buyers Trade Mission (BTM) in San José. Hier komen kwaliteit, innovatie en een grote verscheidenheid aan producten samen om de exporteerbare goederen van Costa Rica uit de voedsel-, landbouw- en gespecialiseerde industriesectoren te vertegenwoordigen. Deze beurs biedt de gelegenheid elkaar te ontmoeten en direct contact te leggen met potentiële leveranciers via 5.000 business meetings met 500 exportbedrijven.

Deelname en kosten
Meld u aan via sjo-ea@minbuza.nl of pan-ea@minbuza.nl vóór 16 augustus. Deelname kost € 500 excl. btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie is te vinden op de site van RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Handelsmissie: waterstof in China (22 t/m 28 september)

Bent u actief op het gebied van waterstof en wilt u de Chinese markt verkennen, of uw aanwezigheid in de Chinese markt juist uitbreiden? Ga dan in september samen met de Provincie Gelderland mee met de handelsmissie Waterstof naar China.

 

zondag 22 september Vanuit het netwerk
Infobijeenkomst: onderzoek logiesaccommodaties Fryslân (Leeuwarden)

Samen kunnen we toeristisch Fryslân sterker maken. De Toerisma Alliantie Fryslân (TAF) is zich dat bewust en is daarom initiator van een onderzoek naar vitaliteit en ontwikkelkansen voor logiesaccommodaties.

Alle ins en outs willen we graag met u als logiesondernemer bespreken op 24 september van 19.00-21.00 uur.

 

dinsdag 24 september Vanuit het netwerk