Contact

Handelsmissie: Centraal-Amerika (16 t/m 20 september)

maandag 16 september Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Bent u toeleverancier in de levensmiddelensector, voedselverwerking, of verpakking en inkoop van agrofood producten? En wilt u zakendoen in Panama en/of Costa Rica? Ga dan van 16 tot en met 20 september mee met de handelsmissie naar Centraal-Amerika.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
Bij uitwisseling van kennis en technologie in de agrofoodsector, vooral op het terrein van innovatie, toegevoegde waarden en verpakking, zijn er nog veel mogelijkheden voor Nederlandse exporteurs. Het gaat hierbij om handel, toelevering van technologie, uitgangsmateriaal, en kennis en diensten. In Centraal-Amerika is er een groot aanbod van interessante toeleveranciers en door klimatologische omstandigheden en lage lonen is er een gunstig investeringsklimaat.

Programma
Onderdeel van het programma is de Buyers Trade Mission (BTM) in San José. Hier komen kwaliteit, innovatie en een grote verscheidenheid aan producten samen om de exporteerbare goederen van Costa Rica uit de voedsel-, landbouw- en gespecialiseerde industriesectoren te vertegenwoordigen. Deze beurs biedt de gelegenheid elkaar te ontmoeten en direct contact te leggen met potentiële leveranciers via 5.000 business meetings met 500 exportbedrijven.

Deelname en kosten
Meld u aan via sjo-ea@minbuza.nl of pan-ea@minbuza.nl vóór 16 augustus. Deelname kost € 500 excl. btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie is te vinden op de site van RVO.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Boost je bedrijf met creativiteit (Wommels)

We leven en ondernemen in een snelle, veranderende wereld die schreeuwt om creativiteit. Als ondernemer sta je voor de uitdaging om in te spelen op veranderingen en wil je toewerken naar een toekomstbestendig (innovatief) bedrijf.
Volgens Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab moeten we af van ons patroon denken en onze creativiteit (her)ontdekken om te komen tot flexibiliteit en innovatie in je bedrijf. Nieuwsgierig?

 

woensdag 26 februari Vanuit het netwerk
Workshop: Slim aan de slag met online ondernemen (Groningen)

Op 5 maart organiseren de KvK en WOO Groningen een bijeenkomst over online ondernemen, waar je onder andere antwoord krijgt op vragen als 'hoe kan online ondernemen mijn bedrijf laten groeien?' en 'Hoe vertaal ik de marketingaanpak van mijn bedrijf naar een goede online strategie?'.

 

donderdag 05 maart Vanuit het netwerk