Contact

Halve Finale Young Business Award Leeuwarden

dinsdag 17 april Vanuit het netwerk

 

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevlogen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: The Next Ad, African Clean Energy, invoice Finance, Jungo, Seamore en Somnox.

Hier in Leeuwarden pitchen 6 startups in 60 seconden om twee finale-tickets van de Young Business Awards 2018. De winnaar ontvangt de kristallen award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland.’ Ben jij er in Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelfs. Dit kick-ass startupevent vindt plaats op 17 april (inloop 19:00 uur / 19:30 uur start programma) plaats in theater De Harmonie.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
International Trade Day in Leeuwarden!

Met trots nodigen wij u uit deel te nemen aan de eerste jaarlijkse International Trade Day op maandag 23 april 2018! Hét internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden!

 

maandag 23 april Vanuit het netwerk
Kan Friesland haar 640.000 inwoners zelf voeden?

Kan Friesland haar 640.000 inwoners zelf voeden? Maandelijks organiseer de Friese Milieu Federatie een Groenlunch in de Johannes de Doperkerk te Leeuwarden. Iedereen die zich samen met ons wil inzetten voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap, is van harte welkom.

 

maandag 23 april Vanuit het netwerk