Contact

Halve Finale Young Business Award Leeuwarden

dinsdag 17 april Vanuit het netwerk

 

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevlogen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: The Next Ad, African Clean Energy, invoice Finance, Jungo, Seamore en Somnox.

Hier in Leeuwarden pitchen 6 startups in 60 seconden om twee finale-tickets van de Young Business Awards 2018. De winnaar ontvangt de kristallen award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland.’ Ben jij er in Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelfs. Dit kick-ass startupevent vindt plaats op 17 april (inloop 19:00 uur / 19:30 uur start programma) plaats in theater De Harmonie.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Dutch Agri Food week 2018

De 'Dutch Agri Food Week 2018' wordt georganiseerd van 5 t/m 16 oktober. Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

 

vrijdag 05 oktober Vanuit het netwerk
Congres: Frisian Foodture ’18

Een congres over over de uitdagingen waar boeren, de foodindustrie, de retail en het onderwijs op korte termijn voor komen te staan, onderverdeeld in vijf onderwerpen centraal; voeding in relatie tot gezondheid, het verdienmodel en data, food waste & footprint, zuivel en natuur inclusieve landbouw.

 

vrijdag 05 oktober Vanuit het netwerk