Contact

Halve Finale Young Business Award Leeuwarden

dinsdag 17 april Vanuit het netwerk

 

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevlogen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: The Next Ad, African Clean Energy, invoice Finance, Jungo, Seamore en Somnox.

Hier in Leeuwarden pitchen 6 startups in 60 seconden om twee finale-tickets van de Young Business Awards 2018. De winnaar ontvangt de kristallen award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland.’ Ben jij er in Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelfs. Dit kick-ass startupevent vindt plaats op 17 april (inloop 19:00 uur / 19:30 uur start programma) plaats in theater De Harmonie.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk