Contact

Halve Finale Young Business Award Leeuwarden

dinsdag 17 april Vanuit het netwerk

 

Deze startup entrepreneurs zijn jong, barsten van het talent en ondernemen met een houding ‘dit doen we wel even’. Laat je niet afleiden door hun jonge overmoed en ambitie, want voor je het weet zijn ze je in de markt voorbij gevlogen. Dit zijn de zes halve-finalisten van de Young Business Award in Leeuwarden: The Next Ad, African Clean Energy, invoice Finance, Jungo, Seamore en Somnox.

Hier in Leeuwarden pitchen 6 startups in 60 seconden om twee finale-tickets van de Young Business Awards 2018. De winnaar ontvangt de kristallen award, prijzenpot van 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland.’ Ben jij er in Leeuwarden bij als bezoeker? Dat kan! Gratis zelfs. Dit kick-ass startupevent vindt plaats op 17 april (inloop 19:00 uur / 19:30 uur start programma) plaats in theater De Harmonie.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan

 

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Groenlunch (Leeuwarden)

Maandelijks organiseert de Friese Milieu Federatie een groenlunch in de Johannes de Doperkerk te Leeuwarden. Iedereen die zich samen met ons wil inzetten voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap is van harte welkom.

 

dinsdag 18 december Vanuit het netwerk
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Meer informatie volgt.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness