Contact

Frysk Toerisme Kongres 2023

maandag 13 februari Vanuit het netwerk

Haal op maandag 13 februari van 13:00 tot 16:15 een frisse neus in het schaatshart van de wereld en verstevig uw netwerk in de provinsje. Tijdens het FTK brengt u uw toeristische kennis op peil: ontdek de laatste ontwikkelingen rond de zeven opgaven van Gastvrij Fryslân en laat u inspireren door innovatieve ondernemers uit de sector en door de concrete duurzame adviezen van hoogleraar Jan Rotmans. Klik op de onderstaande uitnodiging voor het volledige programma of klik hier om u direct aan te melden.

Uitnodiging FTK 2023

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk