Contact
Versterkt de schakels in uw keten

Frysk Rekreaasje Kongres

maandag 11 december

Sinds enkele jaren organiseert Merk Fryslân het Frysk Rekreaasje Kongres, een netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland werkzaam is in of betrokken is bij het toerisme. Vorig jaar werd het congres gehouden in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Wegens de grote opkomst en de positieve reacties heeft Merk Fryslân besloten dit jaar opnieuw het Frysk Rekreaasje Kongres te organiseren. Zet de datum alvast in uw agenda: maandag 11 december a.s.van 11:30 uur tot 18:00 uur.

Het thema op 11 december is toeristische ontwikkelingen en kansen die relevant zijn nu en in de (nabije) toekomst. Thema’s zoals online marketing, social media, maar ook de kansen van Culturele Hoofdstad komen aan bod. Het volledige programma ontvangt u binnenkort.

Het Frysk Rekreaasje Kongres vindt plaats in Leeuwarden, Stenden Hotel, Rengerslaan 8. De middag start met een lekkere lunch en wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel.

Graach oan’t sjen op 11 december a.s.,

Martin Cnossen, Directeur Merk Fryslân
Klaas Kielstra, Gedeputeerde Provinsje Fryslân

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
IT Academy college: Future of Technology

Op 20 februari 2018 organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van Hanzehogeschool Groningen, IT Academy colleges: Future of Technology. Tijdens dit college gaan we kijken wat de rol van technologie kan zijn in de toekomst en de mogelijke invloed hiervan op ons dagelijks leven.

 

dinsdag 20 februari Ynbusiness
Food Trend College – Bionica, een additionele innovatiemethode voor de Agrifood sector

Heeft u als bedrijf een complex technologisch probleem? Bekijk het eens vanuit een andere invalshoek! tegen elk probleem is de natuur al aangelopen. Dat zorgde de afgelopen 3,8 miljard jaar voor slimme en energiezuinige oplossingen. Bionica is het toepassen van deze kennis uit de biologie in de techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Sluit dan aan bij een interactief college!

 

woensdag 21 februari Ynbusiness