Contact

Frysk Rekreaasje Kongres

maandag 11 december

Sinds enkele jaren organiseert Merk Fryslân het Frysk Rekreaasje Kongres, een netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland werkzaam is in of betrokken is bij het toerisme. Vorig jaar werd het congres gehouden in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Wegens de grote opkomst en de positieve reacties heeft Merk Fryslân besloten dit jaar opnieuw het Frysk Rekreaasje Kongres te organiseren. Zet de datum alvast in uw agenda: maandag 11 december a.s.van 11:30 uur tot 18:00 uur.

Het thema op 11 december is toeristische ontwikkelingen en kansen die relevant zijn nu en in de (nabije) toekomst. Thema’s zoals online marketing, social media, maar ook de kansen van Culturele Hoofdstad komen aan bod. Het volledige programma ontvangt u binnenkort.

Het Frysk Rekreaasje Kongres vindt plaats in Leeuwarden, Stenden Hotel, Rengerslaan 8. De middag start met een lekkere lunch en wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel.

Graach oan’t sjen op 11 december a.s.,

Martin Cnossen, Directeur Merk Fryslân
Klaas Kielstra, Gedeputeerde Provinsje Fryslân

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Holland Paviljoen op Internationale Grüne Woche 2018

Van vrijdag 19 januari 2018 tot zondag 28 januari 2018 vindt in Berlijn het Internationale Grüne Woche plaats. Wilt u ook uw diensten en producten presenteren op 's wereld grootste consumentenbeurs op het gebied van landbouw, tuinbouw en levensmiddelen? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen.

 

vrijdag 19 januari
International Trade Day in Leeuwarden!

Met trots nodigen wij u uit deel te nemen aan de eerste jaarlijkse International Trade Day op maandag 23 april 2018! Hét internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden!

 

maandag 23 april