Contact

Flinc Pitch Camp

donderdag 01 oktober Vanuit het netwerk

Als innovatieve startup weet jij als geen ander wat er allemaal bij ondernemerschap komt kijken: hard maar bovenal slim werken, een uitgekiend businessmodel, de juiste positionering, goede contacten, toegang tot kapitaal. En toch ook een klein beetje geluk. Daarom zijn we op zoek naar jou, maar alleen als je:

  • een Noord-Nederlandse startup bent;
  • vol ambitie zit;
  • onderneming een BV structuur heeft;
  • een werkend product/dienst en bij voorkeur enige omzet hebt;
  • op zoek bent naar slim geld;
  • en een uitstekend netwerk zoekt;
  • en bovenal: niet bang bent om je te presenteren.

Als ondernemer en deelnemer van het pitch event kun je daarnaast gebruikmaken van de expertise van Flinc (32 adviesuren) voor het investor ready maken van de plannen. Op deze manier kom je goed voorbereid aan tafel bij ons netwerk van investeerders.

Flinc Pitch Camp

Op donderdag 1 oktober zou jij wel eens als één van de vijf meest veelbelovende startups op het podium van het Flinc Pitch Camp kunnen staan. Je houdt je pitch voor een professionele jury en een zaal vol geïnteresseerde investeerders.

De winnaar wint €20.000 groeikapitaal. Dit betreft een financiering tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. We gaan je uiteraard goed voorbereiden op jouw pitch, zodat je je van je beste kant kunt laten zien. Hiervoor volg je in aanloop naar het Pitch Camp een aantal inspirerende workshops.

Alle deelnemers van het Pitch Camp krijgen toegang tot een groot netwerk van investeerders, die naast kapitaal ook kennis, netwerk en ervaring kunnen toevoegen.

Locatie

Het Pitch Camp vindt plaats op 1 oktober a.s. in Het Kasteel te Groningen. Meer praktische informatie vind je hier.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en heb je vragen? Bel Bjorn Redmeijer dan op 06 541 001 22. Ben je zo enthousiast en wil je je direct aanmelden, dat kan ook! De sluitingsdatum voor ondernemers om zich aan te melden voor het Pitch Camp is 31 juli.

Investeerders

Natuurlijk laten we de vijf ondernemers niet voor een lege zaal laten staan. Ben je investeerder en wil je aanwezig zijn? Meld je dan nu alvast aan voor het Pitch Camp op 1 oktober a.s.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk