Contact

Finale Enterprijs 2023

donderdag 23 februari Vanuit het netwerk

🥇Friesland barst van het aanstormend ondernemerstalent. De een heeft het hoofd vol met goede ideeën, de ander runt zelfs al een startup waarbij het idee in de praktijk gebracht wordt. Deze ideeën verdienen aandacht, en dat niet alleen. Ze verdienen waardering en een boost. Hoe? Dé studentenstartupcompetitie, oftewel: Enterprijs.

Laat je inspireren!

Op 23 februari pitchen vier studenten hun kansrijke startup op het podium tijdens de finale van Enterprijs 2023. Naast de titel ‘Enterprijs 2023’, staat er niet zomaar wat op het spel:

🏆 Geldprijs van €2.500 (voor ondersteuning van hun startup)
🏆 Startupondersteuning bij Inqubator Leeuwarden (met een duur van 6 maanden)

Ben jij benieuwd wie er met deze prijzenpot naar huis gaat? Reserveer jouw gratis ticket nu!

Meer informatie over het evenement en aanmelden is te vinden via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-finale-enterprijs-2023-412723736807

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

 

donderdag 06 april Vanuit het netwerk
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk