Contact

De Keniaanse markt betreden

woensdag 08 december Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op woensdag 8 december (14:00 – 15:00 uur) organiseert EEN een webinar over het betreden van de Keniaanse markt.

In dit webinar wordt het veranderende economische landschap van Kenia verkent, waarbij er benadrukt wordt hoe internationale bedrijven of organisaties kunnen profiteren van opkomende kansen en met welke interculturele verschillen ze rekening moeten houden bij het betreden van de markt.

De volgende sprekers zullen u meer vertellen over hoe u zich kunt begeven op de Keniaanse markt: Okey Okere, VP van Hofstede Insights Africa, Erick Ngala, cross-industry business advisor in Kenia, en Bob Holtermans, CEO van Insect Engineers. Zij zullen u begeleiden bij de belangrijke kwesties die van invloed zijn op effectieve zakelijke transacties en internationale samenwerkingen tussen Kenia en Europese landen.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriƫntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk