Contact

Energy Investor Day

donderdag 08 december Vanuit het netwerk Financiering

Topsector Energie biedt ondernemers graag toegang tot een relevant investeringsnetwerk voor de financiering van hun ondernemer. Samen met KplusV worden ondernemers geholpen bij de voorbereidingen van hun pitch zodat ze met een inspirerend en overtuigend verhaal zich presenteren. De ondernemer doorloopt een selectiefase en wanneer deze succesvol wordt doorlopen krijgen startups en scale-ups tijdens de Energy Investor Day de kans hun investeringspropositie te presenteren aan het netwerk van investeerders.

Aanmelden voor dit evenement doet u via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk