Als ondernemer in de horeca- of vrijetijdssector heeft u het momenteel zwaar. Hoe houdt u uw bedrijf overeind? Kunt u een ander verdienmodel ontwikkelen? Hoe bereid u zich nu alvast voor op de periode na Corona?
EBG organiseert op 7 december een Online EBG Kenniscafé waarin expert Wouter Verkerk u als ondernemer adviseert en inspireert met praktijkvoorbeelden van wat in deze tijd wél mogelijk is.
Tijdens het EBG Kenniscafé op maandagmiddag 7 december gaan we dieper in op wat u als ondernemer in de horeca en vrijetijdssector kunt doen in deze situatie. We geven u praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.
Programma
- Presentatie door Wouter Verkerk, trendwatcher Horeca en Gastvrijheid.
Wouter zal ons meenemen in wat ondernemers kunnen doen in deze tijd. Hoe kunnen zij omdenken? Hij biedt een aantal praktische handvatten, waar u als ondernemer mee aan de slag kunt. - In gesprek met de twee horeca ondernemers uit de regio:
- Jenz Verbogt van Paviljoen Overdiep in Appingedam.
- Sigrid Heeres van Café Bij Hammingh in Garnwerd.
- Mogelijkheid om vragen te stellen.
Aanmelden voor het online EBG Kenniscafé doet u hier.