Contact

EBG Kenniscafé

maandag 07 december Vanuit het netwerk Bedrijfsvoering

Als ondernemer in de horeca- of vrijetijdssector heeft u het momenteel zwaar. Hoe houdt u uw bedrijf overeind? Kunt u een ander verdienmodel ontwikkelen? Hoe bereid u zich nu alvast voor op de periode na Corona?

EBG organiseert op 7 december een Online EBG Kenniscafé waarin expert Wouter Verkerk u als ondernemer adviseert en inspireert met praktijkvoorbeelden van wat in deze tijd wél mogelijk is.

Tijdens het EBG Kenniscafé op maandagmiddag 7 december gaan we dieper in op wat u als ondernemer in de horeca en vrijetijdssector kunt doen in deze situatie. We geven u praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Programma

  • Presentatie door Wouter Verkerk, trendwatcher Horeca en Gastvrijheid.
    Wouter zal ons meenemen in wat ondernemers kunnen doen in deze tijd. Hoe kunnen zij omdenken? Hij biedt een aantal praktische handvatten, waar u als ondernemer mee aan de slag kunt.
  • In gesprek met de twee horeca ondernemers uit de regio:
    • Jenz Verbogt van Paviljoen Overdiep in Appingedam.
    • Sigrid Heeres van Café Bij Hammingh in Garnwerd.
  • Mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Aanmelden voor het online EBG Kenniscafé doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk