Contact

Digitale rondetafelsessie Circulaire Bedrijventerreinen

donderdag 16 april Vanuit het netwerk

Op donderdag 16 april om 15.30 uur organiseert Ekwadraat de eerste digitale rondetafelsessie over Circulaire Bedrijventerreinen.

Er is namelijk niet één route die werkt om alle 4000(!) bedrijventerreinen in Nederland duurzaam en circulair te maken. In de rondetafelsessie wisselen we kennis en ervaringen uit aan de hand van stellingen en vragen, zodat niet alle bedrijventerreinen in Nederland het wiel opnieuw uit hoeven te vinden maar van onze lessons learned kunnen leren.

Rob Goes is gastheer van deze sessie. Daarnaast zitten volgende mensen ‘aan tafel:

  • Marjan de Vries van Ekwadraat en Gemeente Leeuwarden, deelt haar kennis en ervaring rondom circulair maken bedrijventerrein De Zwette in Leeuwarden.
  • Jos de Bruin, programmamanager Groene Allianties de Liemers, het duurzaam en circulair maken van 34 bedrijventerreinen.
  • Metabolic, betrokken bij diverse (inter)nationale projecten en onderdeel van nationale leernetwerk circulaire gebiedsontwikkeling.

Tijdens de sessie kan je via de chat vragen stellen en nieuwe stellingen aandragen.
Klik op 16 april om 15.30 uur op deze link om mee te doen met onze rondetafelsessie.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk