Contact

Demo Day Startup in Residence Noord-Nederland

dinsdag 15 juni Vanuit het netwerk Innovatie

Testen, workshops, analyses en deepdives: de essentie van Startup in Residence Noord-Nederland. In dit programma tackelen startups maatschappelijke issues van publieke partijen. Het startschot van deze editie luidde afgelopen december, toen de matches tussen startup en challenge eigenaar tot stand kwamen. Nu de testen op stoom zijn, is het aan de startups om samen met de challenge eigenaren na te gaan of hun innovatieve oplossing dé perfecte match vormt met de uitdaging.

Tijd om de balans op te maken! Tijdens de Demo Day op 15 juni laten de startups zien wat ze bereikt hebben. Ook delen ze hun grootste uitdaging voor de toekomst en hulpvraag om hun oplossing uit te bouwen tot succes.

Bent u benieuwd wat hun learnings en resultaten zijn uit het Startup in Residence programma? Of kunt u wellicht de startups verder helpen? 

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk