Contact

De Export Draait Door

maandag 12 december Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op maandag 12 december 2022 (16:00 – 19:00 uur) vindt de bijeenkomst ‘De Export Draait Door’ plaats, georganiseerd door de Friese Export Club.
De bijeenkomst vindt plaats in de 125 jaar oude Statenzaal van de Provinciale Staten in het Provinciehuis in Leeuwarden.

DEDD is het netwerkjaar afsluiten met actuele onderwerpen, interessante gasten, een komische noot en weer heel veel netwerken. In het jubileum jaar heeft Arno Brok, commissaris van de Koning besloten om de zaal open te stellen voor Friese gemeenten en andere organisaties, zo ook voor de Friese Exportclub om daar onze DEDD bijeenkomst te houden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
X-sessions | China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk