Contact

Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

Een bruto nationaal product van € 3.336 miljard. Meer dan 83 miljoen inwoners. Inkomens die tot de hoogste van Europa behoren. En dat allemaal op een steenworp afstand. Duitsland is een kansrijke markt. Zeker voor Nederlandse ondernemers. Denkt u na over de stap naar Duitsland?

Er zijn natuurlijk een aantal manieren om uit te breiden naar ons buurland:

  • Een dochteronderneming oprichten (Tochterunternehmens);
  • Een nevenvestiging opzetten (Zweigniederlassung);
  • Een onzelfstandige vestiging opzetten (Betriebsstätte);
  • Vertegenwoordiging/ door TRANSFER ook wel Local Sales Office constructie genoemd.

TRANSFER.LC biedt als mogelijkheid het verkrijgen van een Local Duits Sales Office met een eigen lokaal marketing & sales team. Met behulp van betrokken marketing & sales specialisten met kennis en contacten in de Duitse markt wordt uw organisatie op een zeer transparante en bekwame manier aan meer omzet over de grens geholpen. Deuren worden geopend, afspraken verricht, deals worden gesloten in samenspraak met u, aftersales activiteiten uitgevoerd. De professionals beschikken over een uitgebreide commerciële ervaring kennis van de manier om met Duitse targets deals te sluiten, kwaliteiten en een breed netwerk van lokale Duitse contacten.

Interesse in een consultsessie, neem dan contact op met Joost Poutsma via j.poutsma@wtcl.nl of +31 (0)582941610.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Mexico
RVO Handelsmissie: Mexico-Stad

Bent u actief in de watersector? En bent u nieuwsgierig naar de marktmogelijkheden in Mexico? Neem dan van 5 tot en met 9 september 2022 deel aan de handelsmissie naar Mexico-Stad en enkele deelstaten in Mexico.

 

maandag 05 september Vanuit het netwerk