Contact

Consultsessies – Scandinavië

vrijdag 25 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op 25 november organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met onze Partner Market Link individuele consultgesprekken over Scandinavië.

Steeds meer Nederlanders zien kansen liggen op de Scandinavische markt. Er zijn veel overeenkomsten tussen de Scandinavische landen, maar naast de overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

WTC partner Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten van Market Link richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree.  Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van export gerelateerde activiteiten. Waar wilt u naartoe met uw bedrijf?

Tijdens dit consult komt u erachter of uw product/dienst geschikt is voor de Nordics. Lijkt dit u interessant? Registreer u dan direct voor het vrijblijvende consult.

Plan nu uw consultgesprek in voor vrijdag 25 november.

Neem contact op via j.poutsma@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610.

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk