Contact

Consultsessies – Mexico

vrijdag 03 juni Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op vrijdag 3 juni organiseert WTC Leeuwarden samen met partner Holland House Mexico individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om zaken te doen in Mexico of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden. De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.

Het consult biedt u de kans om meer te weten te komen over het zakendoen in  Mexico. Tijdens de sessie kunnen vragen over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie worden gedeeld.

Er zijn veel kansen in de maakindustrie, waaronder de automotive sector, maar ook in agribusiness inclusief food zijn er veel mogelijkheden. Overige kansrijke sectoren zijn tech & e-commerce en offshore energie. Nearshoring voor de Noord-Amerikaanse markt biedt daarnaast veel perspectieven

De consultsessies vinden plaats met Carin Verbree, general manager bij Holland House Mexico. Holland House Mexico is opgericht in 2019 en heeft als 1 van de hoofddoelen de internationale handel tussen Nederland en Mexico te bevorderen. Daarnaast willen ze zorgen voor een Soft landing in Mexico voor de Nederlandse MKB bedrijven. Dit doen ze door een scala aan diensten aan te bieden. Waaronder hulp bij het opzetten van een entiteit, Co-working spaces en het opereren als een virtueel kantoor voor de Nederlandse ondernemer.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken, door te bellen naar +31 (0)58 294 1610

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk