Contact

Consultsessies – Bulgarije – Nearshoring

vrijdag 07 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op vrijdag 7 oktober organiseert WTC Leeuwarden samen met de partner Peak Survenu individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om te outsourcen naar Bulgarije, de productie willen verplaatsen naar of willen opzetten in Bulgarije.

De oplossingen die Peak Survenu biedt zijn volledig op maat gemaakt en het team staat klaar om klanten bij te staan tijdens elke stap van hun reis naar Bulgarije. De lokale know-how, flexibiliteit en ervaring van de teamleden van Peak Survenu garanderen elke kleine of middelgrote klant een vlotte afhandeling van begin tot eind met volledige ondersteuning in het gehele traject.

Het klimaat voor nearshoring wordt steeds gunstiger door de huidige geopolitieke ontwikkelingen en de hoge brandstofprijzen. Ook de loonkostvoordelen die voorheen in Azië aanwezig waren zijn flink afgenomen ten opzichte van bijvoorbeeld Bulgarije. Bulgarije, met zijn nabije ligging, biedt een competitief en voortvarend zakelijk klimaat voor de Nederlandse ondernemers.

Wilt u gebruik maken van het vrijblijvend consult of meer weten? U kunt u dan via onderstaande contactgegevens een tijdslot reserveren .

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Noord-Nederland-verdient-Circulair
CIRCO Demo Bouw

Op donderdag 29 september vindt er een demo plaats over het ontwikkelen van Noord-Nederlandse Circulaire Bouwproducten.

 

donderdag 29 september Vanuit het netwerk
UAE
Gulf Business Dialogue 2022

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Gulf Business Dialogue op 30 september 2022 (12:00 - 17:30 uur).

 

vrijdag 30 september Vanuit het netwerk