Contact

Consultsessies – Bulgarije – Nearshoring

vrijdag 07 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op vrijdag 7 oktober organiseert WTC Leeuwarden samen met de partner Peak Survenu individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om te outsourcen naar Bulgarije, de productie willen verplaatsen naar of willen opzetten in Bulgarije.

De oplossingen die Peak Survenu biedt zijn volledig op maat gemaakt en het team staat klaar om klanten bij te staan tijdens elke stap van hun reis naar Bulgarije. De lokale know-how, flexibiliteit en ervaring van de teamleden van Peak Survenu garanderen elke kleine of middelgrote klant een vlotte afhandeling van begin tot eind met volledige ondersteuning in het gehele traject.

Het klimaat voor nearshoring wordt steeds gunstiger door de huidige geopolitieke ontwikkelingen en de hoge brandstofprijzen. Ook de loonkostvoordelen die voorheen in Azië aanwezig waren zijn flink afgenomen ten opzichte van bijvoorbeeld Bulgarije. Bulgarije, met zijn nabije ligging, biedt een competitief en voortvarend zakelijk klimaat voor de Nederlandse ondernemers.

Wilt u gebruik maken van het vrijblijvend consult of meer weten? U kunt u dan via onderstaande contactgegevens een tijdslot reserveren .

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk