Contact

Consultsessie – Bulgarije Nearshoring

vrijdag 20 mei Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op vrijdag 20 mei organiseert WTC Leeuwarden samen met de partner Peak Survenu individuele consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben om te outsourcen naar Bulgarije, de productie willen verplaatsen naar of willen opzetten in Bulgarije.

De oplossingen die Peak Survenu biedt zijn volledig op maat gemaakt en het team staat klaar om klanten bij te staan tijdens elke stap van hun reis naar Bulgarije. De lokale know-how, flexibiliteit en ervaring van de teamleden van Peak Survenu garanderen elke kleine of middelgrote klant een vlotte afhandeling van begin tot eind met volledige ondersteuning in het gehele traject.

Het klimaat voor nearshoring wordt steeds gunstiger door de huidige geopolitieke ontwikkelingen en de stijgende brandstofprijzen. Ook de loonkostvoordelen die voorheen in Azië aanwezig waren zijn flink afgenomen ten opzichte van bijvoorbeeld Bulgarije. Bulgarije, met zijn nabije ligging, biedt een competitief en voortvarend zakelijk klimaat voor de Nederlandse ondernemers.

De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met de experts van Peak Survenu. Elk gesprek duurt 45 minuten tot een uur en dient ter introductie en inspiratie. De gesprekken zijn kosteloos met mogelijkheid tot follow up trajecten in samenwerking met Peak Survenu

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl  of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk