Contact

Consultgesprekken Scandinavië

donderdag 19 januari Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Het WTC organiseert consultgesprekken over Scandinavië op 19 en 20 januari. Lees hieronder de uitnodiging.

Steeds meer Nederlanders zien kansen liggen op de Scandinavische markt. Er zijn veel overeenkomsten tussen de Scandinavische landen, maar naast de overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree. Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van export gerelateerde activiteiten.

Tijdens dit consult van 45 minuten komt u erachter of uw product/dienst mogelijk geschikt is voor de Nordics. Lijkt dit u interessant? Registreer u dan direct voor het vrijblijvende consult. Door vele interesse is er een extra consultdag Scandinavië ingepland. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Lees hier meer.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Friese vlag
Frysk Toerisme Kongres 2023

Haal op maandag 13 februari van 13:00 tot 16:15 een frisse neus in het schaatshart van de wereld en verstevig uw netwerk in de provinsje. Tijdens het FTK brengt u uw toeristische kennis op peil.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk