Contact

Consultgesprekken Scandinavië

donderdag 19 januari Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Het WTC organiseert consultgesprekken over Scandinavië op 19 en 20 januari. Lees hieronder de uitnodiging.

Steeds meer Nederlanders zien kansen liggen op de Scandinavische markt. Er zijn veel overeenkomsten tussen de Scandinavische landen, maar naast de overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree. Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van export gerelateerde activiteiten.

Tijdens dit consult van 45 minuten komt u erachter of uw product/dienst mogelijk geschikt is voor de Nordics. Lijkt dit u interessant? Registreer u dan direct voor het vrijblijvende consult. Door vele interesse is er een extra consultdag Scandinavië ingepland. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Lees hier meer.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Circo Track gemeente Súdwest 3, 10 en 31 oktober

Driedaagse CIRCO workshop

 

dinsdag 03 oktober Vanuit het netwerk
Circulair
Leergang Circulaire Economie

Save the date voor de laatste Leergang Circulaire Economie!

 

woensdag 04 oktober Vanuit het netwerk