Contact

Congres: Frysk Rekreaasje Kongres 2019

maandag 21 januari Vanuit het netwerk

Het Frysk Rekreaasje Kongres is de netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland werkzaam is in of betrokken bij Toerisme. De laatste ‘kongressen’ vonden plaats in het Thialf (Heerenveen) in 2016 en vorig jaar in het Stenden Hotel (Leeuwarden). De grote belangstelling én de positieve reacties waren genoeg redenen voor Merk Fryslân om een volgende editie van het Frysk Rekreaasje Kongres te organiseren. Mis het niet!

Zet de datum alvast in je agenda: maandag 21 januari 2019, van 11:30 tot 18:00 uur. We hebben weer interessante onderwerpen op het programma staan, denk bijvoorbeeld aan wat Leeuwarden-Fryslân 2018 onze provincie heeft gebracht en hoe wij verder gaan met de legacy. Duurzaamheid en innovatie spelen ook een belangrijke rol in het programma. Meer informatie volgt uiteraard.

De locatie voor het Frysk Rekreaasje Kongres 2019 is centraal gelegen; het congres vindt plaats in Sneek, bij Lokaal 55. De middag start met een lunch en sluit om 17:00 uur met een borrel.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk