Contact

Congres: Frysk Rekreaasje Kongres 2019

maandag 21 januari Vanuit het netwerk

Het Frysk Rekreaasje Kongres is de netwerkbijeenkomst voor iedereen die in Friesland werkzaam is in of betrokken bij Toerisme. De laatste ‘kongressen’ vonden plaats in het Thialf (Heerenveen) in 2016 en vorig jaar in het Stenden Hotel (Leeuwarden). De grote belangstelling én de positieve reacties waren genoeg redenen voor Merk Fryslân om een volgende editie van het Frysk Rekreaasje Kongres te organiseren. Mis het niet!

Zet de datum alvast in je agenda: maandag 21 januari 2019, van 11:30 tot 18:00 uur. We hebben weer interessante onderwerpen op het programma staan, denk bijvoorbeeld aan wat Leeuwarden-Fryslân 2018 onze provincie heeft gebracht en hoe wij verder gaan met de legacy. Duurzaamheid en innovatie spelen ook een belangrijke rol in het programma. Meer informatie volgt uiteraard.

De locatie voor het Frysk Rekreaasje Kongres 2019 is centraal gelegen; het congres vindt plaats in Sneek, bij Lokaal 55. De middag start met een lunch en sluit om 17:00 uur met een borrel.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
AVG & digitaal veilig ondernemen

Voldoet uw organisatie aan de Wetgeving AVG? Is uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

Aanmelden kan t/m 7 juni!
Mail: aanmelden@ikbendigitaalveilig.nl

 

maandag 17 juni Vanuit het netwerk
Workshop: ‘De basis van Intellectueel Eigendom’ (Groningen)

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer op 20 juni in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.

 

donderdag 20 juni Vanuit het netwerk