Contact

Circular Economy Event

donderdag 22 april Vanuit het netwerk

Is een volwaardige circulaire economie haalbaar in 2050?

Wat dragen bedrijven bij aan de doelen op het gebied van circulaire economie en duurzaamheid, zowel nationaal en internationaal? Is het mogelijk om volledig aan deze doelen te voldoen en toch een winst-gedreven organisatie te zijn? Op donderdag 22 april (16:00 – 18:00 uur) zal er tijdens dit online webinar het wat, waarom en hoe nader bekeken worden en zult u inzicht krijgen door te luisteren naar verschillende sprekers van verschillende lokale en internationale bedrijven en het academische veld.

Sprekers tijdens dit webinar zijn vertegenwoordigers van Philips (multinational), GasUnie (Nederlands bedrijf), Auping (internationaal) en hoogleraar Biobased Business Valorisation aan de Hanzehogeschool in Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door EEN (Enterprise Europe Network Netherlands & hun partners) & HIBO (Hanze International Business Office).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanna Jakobs – Van Der Stok (hibo@org.hanze.nl).

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Murcia Food 2021

Van 17 mei 10:00 uur t/m 19 mei 13:00 uur, vindt de 10e editie van het Spaanse Murcia Food Brokerage Event plaats. Dit event is de verzamelplaats voor noviteiten op het gebied van voedseltechnologie.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 17 tot en met 20 mei 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk