Contact

Circular Economy Event

donderdag 22 april Vanuit het netwerk

Is een volwaardige circulaire economie haalbaar in 2050?

Wat dragen bedrijven bij aan de doelen op het gebied van circulaire economie en duurzaamheid, zowel nationaal en internationaal? Is het mogelijk om volledig aan deze doelen te voldoen en toch een winst-gedreven organisatie te zijn? Op donderdag 22 april (16:00 – 18:00 uur) zal er tijdens dit online webinar het wat, waarom en hoe nader bekeken worden en zult u inzicht krijgen door te luisteren naar verschillende sprekers van verschillende lokale en internationale bedrijven en het academische veld.

Sprekers tijdens dit webinar zijn vertegenwoordigers van Philips (multinational), GasUnie (Nederlands bedrijf), Auping (internationaal) en hoogleraar Biobased Business Valorisation aan de Hanzehogeschool in Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door EEN (Enterprise Europe Network Netherlands & hun partners) & HIBO (Hanze International Business Office).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanna Jakobs – Van Der Stok (hibo@org.hanze.nl).

Aanmelden doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Mexico
RVO Handelsmissie: Mexico-Stad

Bent u actief in de watersector? En bent u nieuwsgierig naar de marktmogelijkheden in Mexico? Neem dan van 5 tot en met 9 september 2022 deel aan de handelsmissie naar Mexico-Stad en enkele deelstaten in Mexico.

 

maandag 05 september Vanuit het netwerk
Online
Webinar: Intellectueel Eigendom

Maak op donderdag 8 september (15:00 - 1600 uur) kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 08 september Vanuit het netwerk