Contact

Circulair Café & Nieuwjaarsborrel

donderdag 21 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Op 21 januari is het tijd voor het eerste Circulair Café van 2021 én de nieuwjaarsborrel. Traditiegetrouw organiseert Vereniging Circulair Friesland dit event samen met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. Bent u erbij?

Krapte op het Friese energienet

Af en toe is er veel aandacht voor in de media: het energienet raakt vol. Sommige ondernemers kunnen daardoor geen zonnepanelen aansluiten of hun bedrijf niet uitbreiden. Bij andere organisaties zijn er (nog) geen problemen. Maar blijft dit ook zo? Hoe is de situatie over een aantal jaar? Wordt het probleem erger of zijn er al oplossingen? Kortom: wat betekent dit – nu en in de toekomst – voor de energietransitie in Fryslân en voor uw organisatie?

Tijdens het Circulair Café neemt hoofdspreker Auke Hoekstra, onderzoeker bij de Technische Universiteit Eindhoven, u mee in deze uitdaging en verdiept ons in mogelijke oplossingen. Aansluitend vertelt Jan Zuidema (Ekwadraat), projectleider van het systeemintegratieproject op Energiecampus in Leeuwarden, hoe zij de krapte aan willen pakken.

Borrel

Een live ontmoeting zit er helaas niet in, maar in het programma is er voldoende ruimte om – in groepjes – met elkaar te discussiëren of bij te praten.

Wilt u erbij zijn?

Markeer donderdag 21 januari van 15.30 tot maximaal 17.30 uur dan alvast in uw agenda. U kunt zich op dit moment nog niet aanmelden. In januari wordt de officiële uitnodiging verstuurd met een aanmeldlink.

Meer informatie vindt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk