Contact

Circulair Café & Nieuwjaarsborrel

donderdag 21 januari Vanuit het netwerk Innovatie

Op 21 januari is het tijd voor het eerste Circulair Café van 2021 én de nieuwjaarsborrel. Traditiegetrouw organiseert Vereniging Circulair Friesland dit event samen met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. Bent u erbij?

Krapte op het Friese energienet

Af en toe is er veel aandacht voor in de media: het energienet raakt vol. Sommige ondernemers kunnen daardoor geen zonnepanelen aansluiten of hun bedrijf niet uitbreiden. Bij andere organisaties zijn er (nog) geen problemen. Maar blijft dit ook zo? Hoe is de situatie over een aantal jaar? Wordt het probleem erger of zijn er al oplossingen? Kortom: wat betekent dit – nu en in de toekomst – voor de energietransitie in Fryslân en voor uw organisatie?

Tijdens het Circulair Café neemt hoofdspreker Auke Hoekstra, onderzoeker bij de Technische Universiteit Eindhoven, u mee in deze uitdaging en verdiept ons in mogelijke oplossingen. Aansluitend vertelt Jan Zuidema (Ekwadraat), projectleider van het systeemintegratieproject op Energiecampus in Leeuwarden, hoe zij de krapte aan willen pakken.

Borrel

Een live ontmoeting zit er helaas niet in, maar in het programma is er voldoende ruimte om – in groepjes – met elkaar te discussiëren of bij te praten.

Wilt u erbij zijn?

Markeer donderdag 21 januari van 15.30 tot maximaal 17.30 uur dan alvast in uw agenda. U kunt zich op dit moment nog niet aanmelden. In januari wordt de officiële uitnodiging verstuurd met een aanmeldlink.

Meer informatie vindt u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

Op zaterdag 30 januari van 11:00 - 12:00 uur vindt er een online talkshow plaats van De Ondermening. In deze talkshow wordt gesproken over ondernemen tijdens de coronacrisis.

 

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 01 februari Vanuit het netwerk