Contact

Circulair Café (online)

woensdag 02 februari Vanuit het netwerk

Op woensdag 2 februari 2022 (16:00 – 17:30 uur) vindt het Circulair Café online plaats.

De netwerkproblematiek in Fryslân houdt iedereen bezig en ook zeker ondernemers. Naast uitdagingen biedt deze situatie hen echter ook kansen voor nieuwe, lokale oplossingen en mooie samenwerkingsverbanden.

Het Circulair Café bevat een bomvol en inspirerend programma met de bijdrage van leden Damstra Installaties en OrangeGas die komen met lokale oplossingen en hun positieve visie. En wat kunt u als ondernemer zelf al doen? Ronald Spoelstra van INNAX deelt tips uit de praktijk, als inspiratiebron voor iedere ondernemer.

Er worden grote stappen gemaakt in de energietransitie, maar hoe kan dit zo circulair mogelijk gebeuren? Deze inzichten presenteert Sybren Bosch van het circulair bureau Copper8 aan ons. Ook kijken we kort terug op de COP26 in Glasgow, waar Campus Fryslân studenten Ellis en Max een interessante rol in hadden. Tot slot roept het Waddenfonds ondernemers op om innovaties met hen te delen. Ze vertellen u hier graag meer over.

Aanmelden voor deze online bijeenkomst doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk