Contact

Circulair Café Bouw, Ondernemen en Onderwijs (Leeuwarden)

donderdag 29 november Vanuit het netwerk

Tijdens het Circulair Café van donderdag 29 november zal Anne-Marie Rakhorst een lezing geven.

Op 29 november is het dan eindelijk zover: het Circulair Café met topondernemer en duurzame trendsetter Anne-Marie Rakhorst. En dat tegen het decor van een wel heel bijzondere locatie: de circulair gebouwde en 100% energieneutrale thuisbasis voor de opleiding Uniformberoepen van de Friese Poort. Zien we je daar?

Over Anne-Marie Rakhorst
Anne-Marie richtte eerder het succesvolle Search Ingenieursbureau op en is nu initiatiefnemer en eigenaar van het onafhankelijke platform Duurzaamheid.nl, dat samen met betrokken bedrijven, maatschappelijke organisaties, experts, overheden en professionals Nederland verder wil verduurzamen. Ook staat ze aan de wieg van het initiatief ’17 doelen die je deelt’, dat Nederland kennis laat maken met de Sustainable Development Goals. Daarnaast geeft ze als voorzitter leiding aan het opstellen en uitvoeren van de nationale transitieagenda Consumptiegoederen, in het kader van het Rijksbrede programma Nederland Circulair in 2050.

Anne-Marie zet als ondernemer, investeerder en publicist mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. “Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren. Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. De uitdaging voor mij en voor ondernemingen is om de kansen te grijpen die er liggen. Ondernemers hebben de sleutel in handen voor een duurzame toekomst.” Tijdens het Circulair Café gaat Anne-Marie in op hoe we het in Nederland doen wat betreft de SDG’s, stedelijke ontwikkeling en de rollen die daarin zijn weggelegd voor de regio en circulaire economie.

En verder…
Zoals altijd zijn er ook weer een aantal interessante korte pitches. Wie er deze keer aan het woord komen, blijft nog even een verrassing. Verder krijg je tijdens dit Circulair Café – en de borrel na afloop – volop de kans om te ontdekken wat deze locatie van ROC Friese Poort nu zo bijzonder maakt. Het volledige programma is, zodra bekend, te vinden op onze website.

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je dan vóór vrijdag 23 november aan via info@circulairfriesland.frl en vermeld daarin je naam en je organisatie.

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 november
Inloop met koffie en thee: 15.30
Start programma: 16.00 u
Afsluitende borrel: 17.30 uur
Locatie: Egelantierstraat 70, 8924 EP Leeuwarden

We hopen je te zien de 29e!

Namens het team van Circulair Friesland

Meer evenementen Evenementenoverzicht
BCDN 2019 (Leeuwarden)

De Business Contact Dagen Noord op 19 en 20 maart 2019 is een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken en leads te genereren.

 

dinsdag 19 maart Vanuit het netwerk
Workshop: Masterclass Octrooien (Groningen)

Op 26 maart leert u alles wat u moet weten over octrooien tijdens de workshop 'masterclass octrooien'. Tussen 12.45u en 17.00u wordt op het kantoor van de KvK in Groningen deze workshop gegeven.

 

dinsdag 26 maart Vanuit het netwerk