Contact

CIRCO Demo Foodprocessing

woensdag 16 maart Vanuit het netwerk
Circulair ondernemen biedt bedrijven kansen en de mogelijkheid om zorgvuldiger met grondstoffen en materialen om te gaan. Bedrijven in de regio willen graag een businessmodel ontwikkelen waarbij producten en materialen weer hergebruikt worden zodat waarde behouden blijft. Maar hoe ontwerp je circulaire producten en wat zijn circulaire businessmodellen? Op die vraag krijgt u antwoord tijdens een CIRCO-track.
Om inzicht te krijgen in wat CIRCO voor u kan betekenen, bieden we u een CIRCO Demo aan waarin u in een vogelvlucht door de CIRCO methodes heengaat.
Op 16 maart wordt de CIRCO Demo Foodprocessing georganiseerd voor ondernemers in de voedselverwerkende industrie. Deze CIRCO Demo is bedoeld voor bedrijven in de voedselverwerkende keten. Het accent zal liggen op maakbedrijven in deze keten. Denk dan bijvoorbeeld aan toeleveranciers in de machinebouw of voedselfabrikanten. Ook voor andere ketenpartijen zoals een grondstoffenleverancier of food-retailer is de Demo zeer waardevol.
Hier is meer informatie te vinden.
Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriƫntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk